Bombnik
-
etore
ah. ***** je. neki me uni k bo barvu jeba. auto je usa prpraVLJEN USe KOT MORA BIT IN POLE RECE UNI KOJON DA GA BO KOMI KONC TEDNA barvu. prasec sam da si je zrihtu delo pole ga bo pa nrdu ku se mu bo sprdnlu. ko bo kaj novga vam bom pokazu.

Zadnjič spremenil etore, dne 24 Dec 2006, 14:13, skupaj popravljeno 1 krat.
-
etore
no pa je. koncno bi se lahko reklo. in se tu samo delno. no karoserija je pobarvana, vrata, haube in odbijaci pa jutri. karoserija je ratala zelo zelo uredu, vendar pravijo ne hvali dneva pred nocjo. treba pocakat se ostalo. edino kar je "napakic" so dve smetki na strehi in to je to. evo slikce ko smo ze na pol zlozili avto.

me pa neki zanima. ali so zadne bocne letvice enake pri 16v in navadnih. danes sem bil po odpadih in sem uzel dve in so obe za 1cm predolge.

me pa neki zanima. ali so zadne bocne letvice enake pri 16v in navadnih. danes sem bil po odpadih in sem uzel dve in so obe za 1cm predolge.
-
etore
avto je bil pred kaksnimi 14 dnevi nazaj koncan. slikce so pa s telefonm narjane in so mal slabse. ko potegnem crto je zadeva taka. priprava avta je bila dobra sam kaj ko je uni bumbar k je barval naredu svoje delo slabo. smetke ki so mu ratale mu jih spregledam ravno tako 3 ulitke sam kaj ko jih je se 5. no sej to ni panike. se pobrusi in spulira. sam najhujsi pa je to da mi ni dobro podarval pragov tako da tam kjer gredo prednji blatniki cez je zacelo rjavet
in to po enmu tednu. ah to bomo reklamirali
obvezno. no zamenjalo se je pa se vse 4 lezaje, koncnik, manseto, zajle od rocne, komplet auspuh (serijski), zaganjac, zracni filter in luci ki sedaj svetijo modro.

no sledi se nekaj malenkosti kot so montaza belih meglenk in tisti kao spojler. sam jih morm najprej dobit. no in se nalepke na vrata morm dat tja med stekla. in tiste grde okvircke tablic dt dol sam zmerm pozabm trak u sluzbi. spomladi bojo pa sledile se nove gume in ventilcki. bom dau se slike gor sam mi je skurlo racunalnik in fotoaparat sm pa zjebu za silvestrovo.

no sledi se nekaj malenkosti kot so montaza belih meglenk in tisti kao spojler. sam jih morm najprej dobit. no in se nalepke na vrata morm dat tja med stekla. in tiste grde okvircke tablic dt dol sam zmerm pozabm trak u sluzbi. spomladi bojo pa sledile se nove gume in ventilcki. bom dau se slike gor sam mi je skurlo racunalnik in fotoaparat sm pa zjebu za silvestrovo.
lej ne bos verjeu, sm se glih ucerej pelou s popolnoma enakim Cliotom, se mi zelo dopade-predevsem ta barva ful pase temu avtu
sej z majstri za barvanje sm pa tud jest meu probleme-enmu je potekla barva, (in to je biu uradni malar za zavarovalnico Triglav), en mi je pa premau postrihou
-sej ne ves komu bi dau strihat
a misls sam popravljat tam, k mu je poteklo?
sej z majstri za barvanje sm pa tud jest meu probleme-enmu je potekla barva, (in to je biu uradni malar za zavarovalnico Triglav), en mi je pa premau postrihou
a misls sam popravljat tam, k mu je poteklo?
-
etore
sej ta je tudi malar od enga avto servisa in zav. slovenike. mi ni jasnu kku mu lohku drugi avti ratajo tko lepo. in sm ga sou prast kasno barvo hoce, lak, trdilc use. in se posteno placano. tisto kar je ulitkov bom se mal pocakal d bo sonce fajn zapeklo barvo in pole bom sel do tistega ki me je pripravil avto in bo on malcek zbrusu in spoliru. pragove bom sou pa k malarju.
Zdravo
@etore: Zakaj pa niso zadnje luci, pa letvica na prtljaznih vratih originalni? No mislim, ce si glih rihtu avto na novo, bi lahk pa se to dvoje v prvotno stanje spravu
.
Razen ce ti je od Ph.1 bolj vsec.
Drugace pa lepo.
LP, Primoz
@etore: Zakaj pa niso zadnje luci, pa letvica na prtljaznih vratih originalni? No mislim, ce si glih rihtu avto na novo, bi lahk pa se to dvoje v prvotno stanje spravu
Razen ce ti je od Ph.1 bolj vsec.
Drugace pa lepo.
LP, Primoz
Avtoslalom? Več na www.amd-sempeter.si
-
etore