Bombnik
-
etore
Bombnik
tu je moj clio. nec posebnega. je letnik 94 ima 188 tisoc km. menju sm pa zavore in prednje gume. noter je ful ohranjen karoserijo bi pa blo treba pocasi pelat k licarju ker je iz vrhnike pripeljan in ga je nacela rja napadat. sol pa to. desen bok je pa punca ruknla n koprski k je mal popila in je padu dez in je spoznala auto z zidkom. motor je pa kot nov saj tko je reku mehanik k sm ze enkrat menju olje. popil mi je pa olja cca 1,5 v 10tisoc km. baje da ni velik za ta avto.
KLIK DO SLIK
kaksno mnenje ni odvec
edit by mod:link do galerije s slikami(tnx to tadej)
KLIK DO SLIK
kaksno mnenje ni odvec
edit by mod:link do galerije s slikami(tnx to tadej)
-
etore
tule sam dodatno moznost obkljukas pa jeetore napisal/-a:hvala z pohvale. sej avto mam ze encs sam jst sm antitalent z rcunalnik in sm rabu dva dni d sm stuhtu kku dt slike gor. formata pa z enkrt nzam se spreminjt.

upam da ti rata
..fajn clio,kakopak drugace..pravi renojevc ocitno
1991 R19 GTS 1.4
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi
-
etore
Re: Bombnik
evo in zgodilo se je. uceraj ko sem se vracal iz sluzbe sem zbil 8 let starga otroka na kolesu. tko je pa blo. jst vozm po mal sirsi ulici cca 60 na uro in pripelje kolesarcek z desne strani , zavija levo brez pogledat dirita v avto. vidu sem ga vendar prepozno. bremzu sem kolkr se je dalo in zavil levo. avto je zaneslo in s sprednjim desnim dlatnikom sem zbil modela. se dobru d sm ga z bokm d ga je odbilo. fanti pa ni nec razn malu je bu u soki odrgnjen in obtoucen je. uglavnem katastrofa.

evo zavore k so premalo ucinkovite

evo zavore k so premalo ucinkovite

uf se dobro da ga nisi bolj nasadil
zdaj mu pa le zbij denar za popravilo iz riti
bratranca je na enak nacin zbil avto ko je letel z biciklom na prednostno cesto brez da bi pogledal.....samo njega so potem se lep cas skup sestavljali
si je vsaj zapomnil da ni sam na cesti
zdaj mu pa le zbij denar za popravilo iz riti
bratranca je na enak nacin zbil avto ko je letel z biciklom na prednostno cesto brez da bi pogledal.....samo njega so potem se lep cas skup sestavljali
si je vsaj zapomnil da ni sam na cesti
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
-
etore
je uglavnem je kzin. sm sou prast n zavarovalnonco kej in koga in mi niso znali povedt niti pou kurca nec. so me poslali n servis. od tm so me poslali n zavarovalnco in tm niso vedli kej bi. zdej sm sou pa mulca obiskt in je se kar urjdi. je samu obtoucn in odrgnjen in jezik ma sivan. aja in bergle ma. sm ga pa prasu c se kej spomni je reku d ne. pole pa zacuda k sm omenu da bo pc to treba poravt (skodo) je pa rekla mama da je reku da me je vidu 100m proc.
. skode je pa kar precej. vrata nova, spegu , hauba mogoce, bok kitat in barvat... bomo vidli. spegu bom pa kupu sam morm mal pocakt d vidm kej bo. bom sliku se kraj dogodka.
ce te je videl ze 100m prej zakaj ni ustavil?etore napisal/-a: pole pa zacuda k sm omenu da bo pc to treba poravt (skodo) je pa rekla mama da je reku da me je vidu 100m proc..
morda rabi ocala ali pa nove bremze na biciklu
ne se dat, naj se placa, ce je ze bedarijo naredil
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
-
etore
- Enthusiast
damn
se sreca da ni mulotu kaj hujsega, ampak zard skoda se pa ne dat, oce z juga gor dol
kaj pa pise v policijskem zapisniku?
drgace pa lep clio, a je govora o istem cliu tle http://rk.avtomobilizem.com/renaultforu ... php?t=5819
al je ta drugi?
drgace pa lep clio, a je govora o istem cliu tle http://rk.avtomobilizem.com/renaultforu ... php?t=5819
al je ta drugi?
-
etore