Ufh, sem vceraj sestavil avto provizoris nazaj. Si res ne zelim vec delat kaj podobnega

(vsaj nekaj casa ne). Motorcka nisem dobil, za igranje pa trenutno nimam casa, avto pa vseeno rabim. Tako da sem odstranil tisto vmesno plastiko med ohisjem ventilatorja in ohisjem "filtra" (btw je ta rec, ki sem mislil, da je filter klime, uparjalnik, pac jst pa klima se nisma najbolj domaca

). No vseeno mi uparjalnika ni uspelo odstrant, je pa prisraufan iz kabine ven (iz notranjosti) na pozarno steno, en srauf se vidi za armaturo, nad racunalnikom, varovalkami,... pa naceloma neb bil prevec zahteven za odsraufat, druzga pa nisem zasledil, tak da sem obupal, pa sem raje sel noter tisat ventilator in ohisje po tetris varjanti.
Namesto tistega originalnega ventilatorja sem zaenkrat vgradil navaden ventilator (z navadnim ohisjem) od cliota brez klime. S tem, da nisem porabil tistih navitij za regulacijo hitrosti na navadnem ventilatorju, ampak tisto elektroniko od klime, tak da je vseen 6 hitrosti. Upam, da se tista elektronika ne bo prevec grela, ker zdaj ni vec pretoka zraka mimo nje (ventilator in uparjalnik zdaj nista povezana), no en mini ventilatorcek sem vseen zmontiral na tisto elektroniko za ziher

.
Upam, da (glede na to, da se men izredno radi vzigajo instalacije in avti) ne bom kdaj presenecen, in bi videl celo garazo goreti

.
Aja ena boljsih stvari pri tem delu je, spravit vodila brisalcev nazaj na svoj prostor

.
Svetujem, da se taksnih stvari ne lotite doma

, oz. najbolje ce sploh ne kupite avta s klimo (razen novega, ampak samo dokler je v garanciji

).
Resno me zanima kolko casa je predvidenga za zamenjavo tega usranega ventilatorja in koliko bi na servisu stala menjava, pomojem avto ni tolk vredn

.
Nekaj casa nazaj sem imel zeljo, da bi si v 16Vja vgradil klimo. Te zelje sedaj ni vec

.
LP, Primoz (trenutno brez klime

)