Men tud 16tke pasejo v megana 01 model, samo roba je premalo za vijacit. Ce je kdo elegantno resil ta problem naj prilepi sliko ali opise.
Kako pa debelejsi kabel potegnit do zvocnikov?
Namen mam kupit se ojacevalec pa me zanima kaksn je minimalni presek napajalnega (da bo normalno delovalo) kabla za ojacevalec Blaupunkt GTA 4?
natko napisal/-a:Namen mam kupit se ojacevalec pa me zanima kaksn je minimalni presek napajalnega (da bo normalno delovalo) kabla za ojacevalec Blaupunkt GTA 4?
Vsak komplet, ki ga imajo v BB za 5k sit bo dober za ta ojacevalc Drugace pa ima kolega 10mm2 debel kabel na GTA 4 in je vec kot dovolj
skoda da nima noben slik kako zgledajo 16ke v prednjih vratih ? sam mam namrec megane 2003 in sem kupil 13ke, vendar me zanima ali se splaca res dati 16ke notri brez dodatnih panelov ? hocem namrec original imeti tisto plastiko cez ... lp
Ce morm dat not distancnike....potem ne morem imeti original mrezic gor ne? Tweeterje pa bi itak dal gor v armaturo. Kje pa bi dobil distancnike, ce mi lahko poves...na original servisu? Aha...pa ne bo problem, pri sipah gor/dol?
Najbolje je povprasat pri tistih, ki se profesionalno ukvarjajo s tem. Za tweeterje je pa tako, da so v kompletu s 16kami vecji kot tisti pri 13kah tako, da naceloma ne ustrezajo odprtinam v armaturi.
Ok. Hvala ti. Jst mam zvocnike pioneer in so tweeterji zelo majhni in grejo noter, ker sm jih dal. Potreboval sem celo se tisto ohisje, da sm zadevo lepo vpel not. Bom pa preveril glede distancnikov.
Zdj me pa se zanima kok so velki zvocniki v zadnjih vratih pri Meganu 2004 letnik? Men se zdi 10". Sedl bi k bi bli 13" not. Pol se ene dobre vrzes not pa si zmagu!
To je pol kul. Potem bo zadi vrgu not 13" in spredi 16" pa woofer zadi in sm zmagu. Edini problem je kam dat ojacevalec. Ni placa. Lahko kdo pogleda v Dyalogis, ce so res v zadnjih vratih 13"...sj ne, da ne bi verjel Soleru...but you know.