ALi gredo v Megane 00 letnik 16cm zvocniki?
ALi gredo v Megane 00 letnik 16cm zvocniki?
V meganu 00 letnik predzadnji model so notri 13 cm zvocniki,opazil sem pa da tik preden das mrezico gor da pasejo notr tudi 16cm zvocniki,edini problem je to da luknje od zvocnika ne prekrivajo celotno plastiko/rob kamor bi jih lahko zasraufal.
Sedaj nevem ali je tisti tanek rob cisto pri koncu narejen za 16cm zvocnik al kaj,ce je kako se potem vgradi 16cm zvocnik,obstajao kaksni dodatki/adapterji za to??
Ze ma pa kdo slikovno gradivo glede te instalacije se pa sploh priporocam,sam ne mislim delat panelov ali podobno ker hocem imeti vse orginal.
Sedaj nevem ali je tisti tanek rob cisto pri koncu narejen za 16cm zvocnik al kaj,ce je kako se potem vgradi 16cm zvocnik,obstajao kaksni dodatki/adapterji za to??
Ze ma pa kdo slikovno gradivo glede te instalacije se pa sploh priporocam,sam ne mislim delat panelov ali podobno ker hocem imeti vse orginal.
Nism cisto razumel tisto z panelami,ampak avto je RXT opremljen in ma orginal elektricna stekla.
Pa ves ali je to misljeno tako za 16ke al je vse bolj slucajno,kar pa tudi nev rjamem.
Kako si jih pa pritrdil,ker ce das zvocnik notr se ze na rob panela vsede ampak ce bi hotu zasraufat zvocnik,pa nebi slo ker jepremajhen rob in bi zraven v prazno sraufal,zato me zanima ce se morta kej dodati al karkoli.
Pa ves ali je to misljeno tako za 16ke al je vse bolj slucajno,kar pa tudi nev rjamem.
Kako si jih pa pritrdil,ker ce das zvocnik notr se ze na rob panela vsede ampak ce bi hotu zasraufat zvocnik,pa nebi slo ker jepremajhen rob in bi zraven v prazno sraufal,zato me zanima ce se morta kej dodati al karkoli.
Jaz sem jih vstavil v luknjo in privijacil prav vse luknje z samoreznimi vijaki in podlozil vijak z gumi podlozko.Med panelom in zvoznikom pa sem podlozil ono peno da ne vibrira oz da ni crickov.In koliko se jaz spomnim ko sem to delal ni bilo nobenih problemov da bi bil prevec na robu ali kaj podobnega.
Moji zvocniki 16cm od Ground Zero so pasali kot ata na mamo.Edino z kretnicami sem se zezal ker sem mogo tapeto dol jemat (ker sem hotel imet jo pod tapeto da se nic ne vidi) z montazo zvocnika pa ni bilo nic blemov
Moji zvocniki 16cm od Ground Zero so pasali kot ata na mamo.Edino z kretnicami sem se zezal ker sem mogo tapeto dol jemat (ker sem hotel imet jo pod tapeto da se nic ne vidi) z montazo zvocnika pa ni bilo nic blemov

Zvocnik ze pase v panel brez problema skoraj rob na rob,ampak zvocnik ima luknje za privijacit v tapeto,no te luknje od zvocnika pa nimajo pod sabo popolnoma zakrite luknje od panela,plastike ampak je pol luknje v luftu pol je pa plastike,kar me po eni strani sploh ne cudi ker tisti rob na paneli je do 1cm debel,mozno da nimava iste panele.
Zato mi je cudno kako si brezproblema nasraufal zvocnike.
Imas mogoce kaksne slike da vidim kaksen rob je pri tebi?
Zato mi je cudno kako si brezproblema nasraufal zvocnike.
Imas mogoce kaksne slike da vidim kaksen rob je pri tebi?