Nakup 1.5 DCI

Vse ostale teme
Uporabniški avatar
xdss
Kraj: Semic-Bela krajina

Odgovor Napisal/-a xdss »

Prid jutr pokazat :D

lp x
Ko j..e sistem
Uporabniški avatar
Mark
Kraj: Maribor - Sl.Bistrica

Odgovor Napisal/-a Mark »

Dobra odlocitev :wink:
Uporabniški avatar
Ursy
Kraj: Stopice-dolenjska

Odgovor Napisal/-a Ursy »

:shock:
Full hud tale clio :shock:
Sploh barva avta se mi dopade, pa tisto usne :angel:

Kdaj ga bomo ze zapili :lol: :?:

lp Ursy
FastDay
Kraj: Semič

Odgovor Napisal/-a FastDay »

Ursy napisal/-a:

Kdaj ga bomo ze zapili :lol: :?:

lp Ursy
Ja zapit ga je pa res treba... :D
Imperator
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Imperator »

o madona je hud. en clio, ki je vsaj doteran tko kot je treba. vidm lepo prestavno rocko, ne pa tist kebl pr nas, usnje :shock:

sploh nisem vedel, da obstaja ta tip opreme. chipat se ga da pa na 125 hp. to mas pol pravo malo raketo.
?†it ... spet mam prav!
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

ne malam te vec :mad: kako lahk razmislas o traktorju :? :P mal se hecam :D

Ti kr nabav. Se spalaca met za second car :wink:
Enigma motorsport
FastDay

ja o cipanju sem se ze menu...vrjetno bo pri Avtoelektroniki v Crnucah.....no taprvo morm sploh avto dobit v roke da vidm kok sploh to potegne....na papirju je obljubljeno kar nekaj performans....
Jah traktor je res......ce bi popravici povedal kaj sem mislu kupt bi me vrjetno ze iz foruma vrgl :lol: ampak takega cliota nimas glih vsak dan za kupt tako da sem se mogu nahitr zmigat kaj bom naredu....
Uporabniški avatar
Solero
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a Solero »

FastDay napisal/-a:ja o cipanju sem se ze menu...vrjetno bo pri Avtoelektroniki v Crnucah.....no taprvo morm sploh avto dobit v roke da vidm kok sploh to potegne....na papirju je obljubljeno kar nekaj performans....
Jah traktor je res......ce bi popravici povedal kaj sem mislu kupt bi me vrjetno ze iz foruma vrgl :lol: ampak takega cliota nimas glih vsak dan za kupt tako da sem se mogu nahitr zmigat kaj bom naredu....
Mojster cisto tak. Ce si bil navajen 1.4 Energy, ki ima manj moci ter navora. Potem bo to nedvomno skok naprej. Saj ima 100KM ter neprimerno vec navora,kateri ti da tisti telesni obcutek,da avto pospesuje ko pritisnes plin do "deske".

Glede tuninga se nekaj.. ne vem zakaj so moderatorji pobrisali post pod OKVARE IN POMOC ko se je slo za chipanje Megane 2.0dCi-ja brez vsakege obrazlozitve en MINUS moderatorjem :shock:
Uporabniški avatar
pery
Kraj: cerknica

Odgovor Napisal/-a pery »

Solero napisal/-a:
FastDay napisal/-a:ja o cipanju sem se ze menu...vrjetno bo pri Avtoelektroniki v Crnucah.....no taprvo morm sploh avto dobit v roke da vidm kok sploh to potegne....na papirju je obljubljeno kar nekaj performans....
Mojster cisto tak. Ce si bil navajen 1.4 Energy, ki ima manj moci ter navora. Potem bo to nedvomno skok naprej. Saj ima 100KM ter neprimerno vec navora,kateri ti da tisti telesni obcutek,da avto pospesuje ko pritisnes plin do "deske".

Glede tuninga se nekaj.. ne vem zakaj so moderatorji pobrisali post pod OKVARE IN POMOC ko se je slo za chipanje Megane 2.0dCi-ja brez vsakege obrazlozitve en MINUS moderatorjem :shock:
ce se ne motim ma on cliota ki je 1.2 energy 8) he,tko da bo se vecji skok naprej
Slika Slika
FastDay

jst ze zdaj vem da ga ni cez Energy motor....

@ Solero tema cipanja je prestavljena v Tuning 8)
Uporabniški avatar
Solero
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a Solero »

Aha se opravicujem :wink: Pol pa PLUS moderatorjem
Uporabniški avatar
SpEkTr
Kraj: Dvorje

Odgovor Napisal/-a SpEkTr »

Imperator napisal/-a:o madona je hud. en clio, ki je vsaj doteran tko kot je treba. vidm lepo prestavno rocko, ne pa tist kebl pr nas, usnje :shock:

sploh nisem vedel, da obstaja ta tip opreme. chipat se ga da pa na 125 hp. to mas pol pravo malo raketo.
Da se ga ja, samo jaz si ne bi upal. Prevelik riziko. Najprej das 100 jurjev, potem pa vprasanje, glede servisov :)
lp Dejan
Uporabniški avatar
Citroenovc

Odgovor Napisal/-a Citroenovc »

SpEkTr napisal/-a:
Imperator napisal/-a:o madona je hud. en clio, ki je vsaj doteran tko kot je treba. vidm lepo prestavno rocko, ne pa tist kebl pr nas, usnje :shock:

Da se ga ja, samo jaz si ne bi upal. Prevelik riziko. Najprej das 100 jurjev, potem pa vprasanje, glede servisov :)
En moj dober prijatelj ima tudi tole ta mocno 1.5dCi verzijo prejsnjega Clia (sam da ni oprema Initiale - ampak mislim da je Dynamique) - skratka - pravi, da je ta motor precej dodelan v primerjavi s preostalimi 1.5 dizli v Cliotih - ima neke dodatne kanale za olje in se par drugih precej pomembnih izboljsav - tak da je bistveno boljsa izbira za kakrsnokoli cipanje kot preostali bratci ...

Vsekakor pa ze serijski potegne odlicno, pije pa k fajrcajg ...
OK

LP

Primo?ć
Odgovori