lp x
Nakup 1.5 DCI
ja o cipanju sem se ze menu...vrjetno bo pri Avtoelektroniki v Crnucah.....no taprvo morm sploh avto dobit v roke da vidm kok sploh to potegne....na papirju je obljubljeno kar nekaj performans....
Jah traktor je res......ce bi popravici povedal kaj sem mislu kupt bi me vrjetno ze iz foruma vrgl
ampak takega cliota nimas glih vsak dan za kupt tako da sem se mogu nahitr zmigat kaj bom naredu....
Jah traktor je res......ce bi popravici povedal kaj sem mislu kupt bi me vrjetno ze iz foruma vrgl
Mojster cisto tak. Ce si bil navajen 1.4 Energy, ki ima manj moci ter navora. Potem bo to nedvomno skok naprej. Saj ima 100KM ter neprimerno vec navora,kateri ti da tisti telesni obcutek,da avto pospesuje ko pritisnes plin do "deske".FastDay napisal/-a:ja o cipanju sem se ze menu...vrjetno bo pri Avtoelektroniki v Crnucah.....no taprvo morm sploh avto dobit v roke da vidm kok sploh to potegne....na papirju je obljubljeno kar nekaj performans....
Jah traktor je res......ce bi popravici povedal kaj sem mislu kupt bi me vrjetno ze iz foruma vrglampak takega cliota nimas glih vsak dan za kupt tako da sem se mogu nahitr zmigat kaj bom naredu....
Glede tuninga se nekaj.. ne vem zakaj so moderatorji pobrisali post pod OKVARE IN POMOC ko se je slo za chipanje Megane 2.0dCi-ja brez vsakege obrazlozitve en MINUS moderatorjem
ce se ne motim ma on cliota ki je 1.2 energySolero napisal/-a:Mojster cisto tak. Ce si bil navajen 1.4 Energy, ki ima manj moci ter navora. Potem bo to nedvomno skok naprej. Saj ima 100KM ter neprimerno vec navora,kateri ti da tisti telesni obcutek,da avto pospesuje ko pritisnes plin do "deske".FastDay napisal/-a:ja o cipanju sem se ze menu...vrjetno bo pri Avtoelektroniki v Crnucah.....no taprvo morm sploh avto dobit v roke da vidm kok sploh to potegne....na papirju je obljubljeno kar nekaj performans....
Jah traktor je res......ce bi popravici povedal kaj sem mislu kupt bi me vrjetno ze iz foruma vrglampak takega cliota nimas glih vsak dan za kupt tako da sem se mogu nahitr zmigat kaj bom naredu....
Glede tuninga se nekaj.. ne vem zakaj so moderatorji pobrisali post pod OKVARE IN POMOC ko se je slo za chipanje Megane 2.0dCi-ja brez vsakege obrazlozitve en MINUS moderatorjem
Da se ga ja, samo jaz si ne bi upal. Prevelik riziko. Najprej das 100 jurjev, potem pa vprasanje, glede servisovImperator napisal/-a:o madona je hud. en clio, ki je vsaj doteran tko kot je treba. vidm lepo prestavno rocko, ne pa tist kebl pr nas, usnje![]()
sploh nisem vedel, da obstaja ta tip opreme. chipat se ga da pa na 125 hp. to mas pol pravo malo raketo.
lp Dejan
- Citroenovc
En moj dober prijatelj ima tudi tole ta mocno 1.5dCi verzijo prejsnjega Clia (sam da ni oprema Initiale - ampak mislim da je Dynamique) - skratka - pravi, da je ta motor precej dodelan v primerjavi s preostalimi 1.5 dizli v Cliotih - ima neke dodatne kanale za olje in se par drugih precej pomembnih izboljsav - tak da je bistveno boljsa izbira za kakrsnokoli cipanje kot preostali bratci ...SpEkTr napisal/-a:Da se ga ja, samo jaz si ne bi upal. Prevelik riziko. Najprej das 100 jurjev, potem pa vprasanje, glede servisovImperator napisal/-a:o madona je hud. en clio, ki je vsaj doteran tko kot je treba. vidm lepo prestavno rocko, ne pa tist kebl pr nas, usnje![]()
sploh nisem vedel, da obstaja ta tip opreme. chipat se ga da pa na 125 hp. to mas pol pravo malo raketo.
Vsekakor pa ze serijski potegne odlicno, pije pa k fajrcajg ...
OK
LP
Primo?ć
LP
Primo?ć