kako to da nis od Beam-Xa vzel sportne apex fedre plus vse stir trsane amortizerje? sej poenstran bolje da jih nisi ker drgac jih jst nebi dobil
19ka by Bojci
sem tudi razmisljal, da ne bi cisto vse barval, ampak dolocene plastike so bile tudi v bolj bogem stanju, zato bi jih moral nekak porihtat. Ce pa samo na enem mestu smirglas, na drugem pa ne, pa je spet grdo...tako da vse v barvo
Bom pa nekaj drugega naredil na crno...bom povedal vec, ko bo do tega prislo.
Oboje bi vzel od beam_x-a, ampak ti si jih meu rezervirane...sem ga vprasal.
Ok, ce bi bil svinja in pare njemu takrat na roke, bi mi za tebe zmanjkalo
Ce bom sel na spuscanje bo ziher -4 cm, ker tudi ni ne vem kako nizek takrat. Ce nimas naprej hudega spojlerja, sploh ni problem tak...edino bolj pazit je treba. Saj za naprej me ne skrbi, skrbi me zadnji del, kjer je torzija. Ta pa je v osnovi zelo mehka in tu bi moral nekaj narediti.
Bom pa nekaj drugega naredil na crno...bom povedal vec, ko bo do tega prislo.
Oboje bi vzel od beam_x-a, ampak ti si jih meu rezervirane...sem ga vprasal.
Ce bom sel na spuscanje bo ziher -4 cm, ker tudi ni ne vem kako nizek takrat. Ce nimas naprej hudega spojlerja, sploh ni problem tak...edino bolj pazit je treba. Saj za naprej me ne skrbi, skrbi me zadnji del, kjer je torzija. Ta pa je v osnovi zelo mehka in tu bi moral nekaj narediti.

no, malo casa in volje sem si vzel za mali fotosesn..
Slike bolj boge, nekatere slikane s telefonom.
Nova pridobitev...spojler:

se stranski pogled:

pa nocni shooting...v ozadju maribor

prozorni zmigavci:

tako me vidijo, ki se vozijo za menoj:

to pa enkrat bo, ko bom preoblekel zadevo in naredil distancnik. Kdaj bo, mi ni jasno, ker tale veseli december je zelo delaven..

Razen cakajocih novih zimskih gum nic vec posebnosti
Slike bolj boge, nekatere slikane s telefonom.
Nova pridobitev...spojler:

se stranski pogled:

pa nocni shooting...v ozadju maribor

prozorni zmigavci:

tako me vidijo, ki se vozijo za menoj:

to pa enkrat bo, ko bom preoblekel zadevo in naredil distancnik. Kdaj bo, mi ni jasno, ker tale veseli december je zelo delaven..

Razen cakajocih novih zimskih gum nic vec posebnosti

-
etore
@etore: glede na to, da sem s casom v teh jesenskih dneh bolj knap, nisem haube iskal pa se se s tem zezal...pa transport domov...imam ze dosti tega.
pa niti nisem bil toliko zagret..ker mi to ni bil cilj.
@mloncar: ne vem ce se dobro vidi, ampak tale obloga je bila ze fejst zdelana..celo z nekim lepilom je bilo zaflikano...

@BeaM_X: Sem razmisljal glede tiste crte v odbijacu...ampak ker bi bilo treba doloceno crno plastiko lepotno obdelati, bi mogoce bilo se vec dela...
mah..meni je bil cilj samo butnjeno in vse napake na karoseriji porihtati...saj si ga tak v zivo videl kaksen je bil.
kljucavnica je pa itak bila tvoja...kaj bi jaz z njo?!
@vsem: hvala za pohvale
je pa to vse skupaj drag sport 
pa niti nisem bil toliko zagret..ker mi to ni bil cilj.
@mloncar: ne vem ce se dobro vidi, ampak tale obloga je bila ze fejst zdelana..celo z nekim lepilom je bilo zaflikano...

@BeaM_X: Sem razmisljal glede tiste crte v odbijacu...ampak ker bi bilo treba doloceno crno plastiko lepotno obdelati, bi mogoce bilo se vec dela...
mah..meni je bil cilj samo butnjeno in vse napake na karoseriji porihtati...saj si ga tak v zivo videl kaksen je bil.
kljucavnica je pa itak bila tvoja...kaj bi jaz z njo?!
@vsem: hvala za pohvale