Kako sneti centrirni obrocek?

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Uporabniški avatar
tešo
Kraj: Krško

Odgovor Napisal/-a tešo »

Nicc0 napisal/-a:ahahhaha :D vazelin :P prejsni teden sem delal poskuse s tem :D probaj se to malo segret mi nismo mogli felne dobit iz avta in smo jo z plinskim gorilnikom segravali in iz cuda, udala se je ;)
ne morem verjet!

jst ce ne dam vazalina gor, ne dobim feltne dol. oziroma jo dobim s tezko muko, ce je pa felna, pred zacetkom sezone bila namaza z vazalinom gre dol ko keks. BTW prasi kaksnega vulkanizerja.

vazalin se nima kaj zapect kaj ti je ... pol bi se vsak lezaj zapeku ipd.

ne prenesem pa tega -->
Nicc0 napisal/-a:ahahhaha :D vazelin :P
:wink:
Slika
Uporabniški avatar
Dejko

Odgovor Napisal/-a Dejko »

Dobro domislijo imate :o sj drgac je tud uredu da mal pobruss z smergl paperjem tiso sedlo kamor pride pa mal masti gor okol namazes pa je glih tko super. :wink: Jest tko nardim ce vidm da gre tezko dol.
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

sploh ne komplicirat....lepo segrej z brenerjem, tud ce ga bos mal zjebu ne bo hudga. Ce se zmer ne bo hotu it dol, ga pa lepo prezagej pa je. Tistih par tolarckov bos pa ja dal za en obrocek :wink:

Drugic pa res lepo namaz, tud sraufe....gre velik lazje dol kadar rabis :wink:
Enigma motorsport
Uporabniški avatar
thesharky
Kraj: Potujoča ribarnica

Odgovor Napisal/-a thesharky »

Pri meni je bil isti problem na obeh straneh spredi...pa jebat ga...izvijac pa kladu pa bum bum pa je slo :D sam bo pa treba zdj nove obrocke nabavt.
Imperator
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Imperator »

js pa nimam brenerja. a bo s fajercajgom slo? :D
?†it ... spet mam prav!
Uporabniški avatar
Dejko

Odgovor Napisal/-a Dejko »

Madona :D smo pa skompliceral tole (jest nebi greu)pa z faracajgm log sanjas :lol: ravn oster izbjac pa macola mal z ene mal z druge pa bo slo 100%.Bemu. :wink:
Odgovori