Ce das vecjo colo feltne na avto pride med pestjo in feltno centrirni obrocek. No, ce se celo leto vozis s feltnami in jih nikoli ne snames se ta obrocek "zapece" na pest. Zdej pa ne vem kako ga dat dol. Pri vseh 3h kolesih, razen pri sprednjem levem so sli bp dol. Najprej sem posprical z WD-40, nato namazal z mastjo pa vseeno ni sel dol. Vzel sem tudi tiste ozke ostre skarje za cvikat kable, da bi ga nekako zabil odzadaj in navrel, pa tudi ni slo, samo spraskal sem ga. Kako za vraga nej ga dam dol, ker bo pocas treba zimske gume dat gor.
Uporabi izvlakac (abciger), ki se uporablja za snemanje lezajev z gredi. Ce pa ni druge resitve ti pa preostane se samo da ga prezagas po obodu in potem das nov obrocek struzit.
Ravn oster izbijac,macola pa gas mal z ene strani mal z druge pa gas sam more bit oster da se zad zatakne.Ce pa tud tko ne gre pol pa en orng izvijac v eno lukno na disku pa z enimi orng lorcangami ali papagajkami ga praobat nekak obrnit ce ga pa poskodujes ga pa mal pobrusis sj ponavad je tuo itak iz aluminija. Ce pa ne gre drgac ti pa ne ostane druge da ga prezagas.
js sm meu tud ist problem,3je so sli dol en pa ne.js sm ga na konc nekak s sraufncigrjam uspel snet,sam je ceu otolcen tko da bo treba spomladi nowga kupt...ti pa le fino pazi da nebos se kej feltn sprasku pa unicu,skoda jih je k so se cist nove
pery napisal/-a:js sm meu tud ist problem,3je so sli dol en pa ne.js sm ga na konc nekak s sraufncigrjam uspel snet,sam je ceu otolcen tko da bo treba spomladi nowga kupt...ti pa le fino pazi da nebos se kej feltn sprasku pa unicu,skoda jih je k so se cist nove
pa sej feltne niso gor ko to delam sej ni mozno
ma tole z izvijacam ne vem kako bo slo. sem ze probal, pa mi ne rata zadej pridt. Kaj to to ene naprave abciger? rorcange so pa premejhne da bi okol prsu.
Ne vrjamem da bos lah z apcigrom dvomm k mores zadi pridt ce ga hoces spodpajsat to pa itak ne more k je un obrocek cist do diska,pol pa ti ne ostane druzga tk kt ti pravm en ploscat ostr prebijac pa macola pa mal z ene mal z druge pa bo.
ahahhaha vazelin prejsni teden sem delal poskuse s tem probaj se to malo segret mi nismo mogli felne dobit iz avta in smo jo z plinskim gorilnikom segravali in iz cuda, udala se je
jst sm mel pri enem avtu lih take probleme z centrirnim obrockom...tko kot je BoneS napisal...izvijac pa kladu pa sekaj pa bo slo dol...vztrajen pa mors bit
pery napisal/-a:js sm meu tud ist problem,3je so sli dol en pa ne.js sm ga na konc nekak s sraufncigrjam uspel snet,sam je ceu otolcen tko da bo treba spomladi nowga kupt...ti pa le fino pazi da nebos se kej feltn sprasku pa unicu,skoda jih je k so se cist nove
pa sej feltne niso gor ko to delam sej ni mozno
ma tole z izvijacam ne vem kako bo slo. sem ze probal, pa mi ne rata zadej pridt. Kaj to to ene naprave abciger? rorcange so pa premejhne da bi okol prsu.
ups pardon,mau sm zajebu,sm se zdej spomnu da se mi je tam pr bobnu zadi sprijeu ne na feltni
Brener, pa ogret na hitro. Ker je mala masa, se bo obrocek hitro segrel, pesto pa ne. Obrocek se bo raztegnil in bo spustil, 100%. Naslednjic pa prej namazi.
Jest na tvojm mestu raj nebi greu z brenerjem,ker ta obrocek je ponavadi iz aluminija,ta pa nima take lastnosti kot zelezo se stopu ga bos prej raj ne.
Kadar pa navadna zelezna feltna prima na pesto ali pa boben pa odsravfas vse vijake in ce ne gre dol vzames eno dovgo stango in udaris po notranji strani gume ne feltne ampak moras en vijak nazaj prisraufat sam tok da k dol zbijes da ti feltna ne frci pol po dvoriscu