Rdeci megane CC

Predstavite Vašega Renault-a
xxx
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a xxx »

no pol pa toliko boljse :lol: ... sedaj imam se vec argumentov za nakup cc-ja..

zal pa verjetno ne bom imel srece in dobil rdecega, ali pac!! :o

Kaksna je pa drugace kaj funkcija steklene strehe????, in nasploh sam avto(cim vec podatkov)!!!!

Se ze veselim nakupa(ki pa bo po novem letu :smt033 )......

lep pozdrav, Nejc
LAKO?ŕEMO
Uporabniški avatar
Need 4 ultra speed

Odgovor Napisal/-a Need 4 ultra speed »

xxx napisal/-a:
pety napisal/-a:O barvi:

Razni sivi, antracitni, srebrni in crni pa nikoli niso bli niti v ozjem izboru ker ce si kupis megana CC-ja si ga kupis zato da izstopas iz mnozice, za svoje uzitke in ideale, in potem mora biti tudi primerne izstopajoce barve. Ce bi hotel neizstopajoc avto bi lahko kupil tudi modrega passata, ki jih je itak milion ze na nasih cestah.
Tolko o barvi...

Gremo dalje!
no vsak ma svoj okus.. vazno da je lastniku osebno barva vsec...tudi srebrnih in crnih avtov je mnogo, vendar lepo zrihtani pritegnejo pogled...

ps. mislim pa da z meganom ne iztopas iz mnozice , ne glede kaksne barve je 8)
verjami da te vsak pogleda - ko imas streho dol - govorim iz lastnih izkusenj ( posebej ce za volanom sedi mlajsa oseba, ker sem do sedaj videl skoraj vse ki so bili vozniki CC-jev da so bili stari 50+..). Osebno mislim da je Megane CC mojstrovina Renaulta, ker napram Peugeotu pa Oplu zgleda carsko, da ne govorimo kaj dobis za tak denar (oprema, performance)...
Zadnjič spremenil Need 4 ultra speed, dne 28 Nov 2006, 17:19, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
MihaR
Kraj: somewhere inside R28...

Odgovor Napisal/-a MihaR »

xxx napisal/-a:no pol pa toliko boljse :lol: ... sedaj imam se vec argumentov za nakup cc-ja..

zal pa verjetno ne bom imel srece in dobil rdecega, ali pac!! :o

Kaksna je pa drugace kaj funkcija steklene strehe????, in nasploh sam avto(cim vec podatkov)!!!!

Se ze veselim nakupa(ki pa bo po novem letu :smt033 )......

lep pozdrav, Nejc

Avto kot avto, le da se malo vec glav za tabo obrne :wink: Drugac pa je steklena streha prou fajn ker ti da obcutek prostornisti in bolj svetel prostor :wink: Drugac pa ce bos koga vozil je za 4 bolj majhne ljudi ker zadej zmanka prostora za kolena :wink:

p.s-ce bos res kaj kupval bom jst prodajal po novem letu oz. lahku ze zdej :wink: mam pa plavga bencinarja 1.6 dobre pou leta str :wink:

aja..drugac pa lep tale rdec CC, edin spustis ga lahku za ene par centi :wink:

lp
Slika
xxx

Odgovor Napisal/-a xxx »

po teh vasih postih je avto res prava bomba... :smt024

ja sam sem tudi gledal mnogo drugih avtov, in kar dobis za ta denar ja tale cc mega..

no 50 bom pa dopolnil cez 31 let, tko da nebom tisti med starcki, velik pa tudi nisem tko da prostor verjetno ni problem!! :D

mihar zal mora biti nujno disel......(zaenkrat)

Zanima me edino se motor(dci) (okvare!!) :?: :idea:

lp
LAKO?ŕEMO
pety
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a pety »

@xxx: Po 850 km ti lahko povem samo najlepse stvari o CC-ju. Ko imas zaprto streho je super ker se vseeno vse ven vidi, valda pa tudi not (iz avtobusov in kamionov :lol: ), ko pa streho spustis pa je itak fantazija.
S spusceno streho je tam do 50 tudi brez vetrovne mrezice super, pri visjih hitrostih pa je skorajda obvezna.
Tam do 90 km/h je s spusceno streho in razpeto mrezico skorajda brez sapice, medtem ko je bil v kolegovem TT-ju pri 60 ze skorajda vihar v avtu.
Voznja pa itak super (finoca od finoce), zato me prav nic ne mika spuscanje avta (trde izkusnje iz twingota in cliota), ker nase ceste pac niso primerne za take posege. Avto je v osnovi dokaj nevtralno nastavljen (temu botruje tudi precejsnja teza) zato je lega ze brez spuscanja fenomenalna, medtem ko pa grbine in luknje super pozira, progresivni servo pa tudi v redu opravlja svoje delo.

Drugace pa poznam tudi motor 1.9 dci (120km), ga imamo v scenicu II 03 letnik, pa po 70.000 se ni bil dotaknjen, razen enih zarilnih sveck, kar pa je itak potrosna roba. Poraba pa je nekje 6.6l. Mislim pa da ce isces 1.5dci (100KM) bo malo premalo, ker je pri svakovem meganu berlini ze blo bolj svoh, ta je pa se tezji.
"Renault ?°e ni slabega avta naredo"
xxx

Odgovor Napisal/-a xxx »

pety hvala za vse informacije :squarewink:

zgleda da je avto res spica, zato sem se bolj trdno odlocen zanj...

kupujem pa 1.9 dci(120km) (letnik 04-05) , opremo ma pa vsak ze skoraj vso 8) 8)

Drugace pa veliko varnih kilometrov in upam da se kmalu pridruzim :smt051

ps.: se opravicujem ,ker sem smetil temo!
LAKO?ŕEMO
cliaš

Odgovor Napisal/-a cliaš »

svetovn avto sploh pa rdeca mu pase pa ni jih dosti,glede feln pa itak da so vredi mogoce kako colo vecje sem glih kar iste 17col nabavo za cliasa.
Uporabniški avatar
birkoff

Odgovor Napisal/-a birkoff »

tak temo sem zaj spucal!
ce se boste dalje smetili, bodo sledile sankcije! :evil:
pety

Birkoff pa ti si faca. Se dobro da te imamo, drugace bi se cisto zasmetli. :lol: Hvala za cleaning.

LP
Uporabniški avatar
RS-sport
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a RS-sport »

Slicker napisal/-a:18ke pa u podn. pol bo pa lep 8)
:D :D :D
RS-sport
AlyH24

Odgovor Napisal/-a AlyH24 »

Da malo potegnem bratov topic iz naftalina, je tukaj en spy photo kaj je na avtu nastalo vse :lol: :lol:

Slika

Drugace pa link do vseh slik tukaj:
http://www.moj-album.com/album/8796575/

Pa veselo slinjenje, men je avto sedaj pa res v nulo :smt005 :smt009

Lp,Aly
Honda Civic 1.4 EJ9 Zircon Blue Metallic. It's a limited edition colour, only made 500 of them for Europe.
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

kok colske p so tele felge p kok spuscen avto ? ce je sploh kaj ? aia pa meni bi biv lepsi crn :twisted:
Slika
pety

Felge so 17-ke, avto pa ni nic spuscen.
Uporabniški avatar
Markolino

Odgovor Napisal/-a Markolino »

A je ta avto še živ ?
l.p.
Megane C.C. / 2.0 16V T. - Privilege luxe / Karman