Rdeci megane CC

Predstavite Vašega Renault-a
pety
Kraj: Maribor

Rdeci megane CC

Odgovor Napisal/-a pety »

Koncno mi je ratalo odpret novo temo.
Pri hisi je tako tudi uradno popolnoma nov megane CC 1.6 16v privilege.

Tako pa se je vse skupaj pricelo:
Slika

Nadaljujemo po oglasih...
"Renault ?°e ni slabega avta naredo"
AlyH24

Odgovor Napisal/-a AlyH24 »

Aaaaa kak si me zajebu...to si me nalasc prehitel...No bom pa slike sem dal tudi :oops:
Se pa tud opravicujem ze vnaprej za kvaliteto slike, je pac z mojim GSM-om slikano :oops:
Slika
Slika
Slika
Na zadni sliki ne prevec tiste lepe Honde pred njim parkirane obcudovat, da ne bo prevec ljubosumen :agrue: Saj se hecam, Pety to ve.
Lp;Aly
Honda Civic 1.4 EJ9 Zircon Blue Metallic. It's a limited edition colour, only made 500 of them for Europe.
Uporabniški avatar
Bojci
Kraj: Maribor & skrajni severovzhod Prekmurja

Odgovor Napisal/-a Bojci »

:shock:
meni je ze po defaultu hud avtek!!
Srecno po nasih njivah! :wink:
Slika
pety

Thanks!

Aly hvala za slikce, saj niso niti tak slabe. Skoda da se nisi hondice zravn posnel. Bos pa drugic.

To je zdaj to ja. Izpolnitev najinih sanj (mojih in zeninih seveda). Upam da ne bo prevec trpel na nasih cestah, ljudje pazite kako odpirate vrata ker ni nobenih stranskih letev, drugac pa eden lepsih renaultov vseh cajtov.

Lp
Imperator
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Imperator »

cestitam za nakup!

sicer jest ful ne rad kritiziram, sam tist luft med gumo in blatnikom res grozno zgleda. kot en terenc izpade
?†it ... spet mam prav!
AlyH24

pety napisal/-a:Thanks!

Aly hvala za slikce, saj niso niti tak slabe. Skoda da se nisi hondice zravn posnel. Bos pa drugic.

To je zdaj to ja. Izpolnitev najinih sanj (mojih in zeninih seveda). Upam da ne bo prevec trpel na nasih cestah, ljudje pazite kako odpirate vrata ker ni nobenih stranskih letev, drugac pa eden lepsih renaultov vseh cajtov.

Lp
Hehe, zdaj se bos tako jezil kot jaz vsakic ko pridem do avta pa nova rupa na vratih :smt036 :smt037 :smt038 Honda je dala letvice na vrata ampak jih je poglobila tolk v pleh, da je brezveze da sploh so ker funkcije ne opravljajao nic :smt001
Drgac pa lep avtocek.Me prav zanima kaj bo se spomladi na njem pristalo :lol:
Lp,Aly
Honda Civic 1.4 EJ9 Zircon Blue Metallic. It's a limited edition colour, only made 500 of them for Europe.
pety

@Imperator: jap, res zgleda mal cudno ja. Treba bo glede tega tudi nekaj naredit.

Zdaj je malo boljse, ko so drug felne gor (OZ Gemini in zimske GY Ultra Grip 6). Se lepo vidi kaaj naredi lepa felna po razliki med prvo sliko z originalnimi 16-kami in spodnjimi slikcami z 16-kami OZ.

Za pomlad pa treba nekaj nastudirat ja! :roll:

Lp
Uporabniški avatar
clio_dizel
Kraj: Vrhnika

Odgovor Napisal/-a clio_dizel »

nc studirat, hitro fedre kupit :lol:

drgac pa lep
Uporabniški avatar
immortal
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a immortal »

Cestitam ob nakupu take lepotice. Upam da bos z njo prezivu dost lepih kilometrov brez nepotrebnih obiskov servisa. v glavnem slin slin :P
SlikaSlika
Xsara 1.6
Uporabniški avatar
Need 4 ultra speed

Odgovor Napisal/-a Need 4 ultra speed »

Evo pety ze ves kaj mu lahko kupis za bozicka!!!Spet smo OT....
Megane je spica edino malo se smrdi (po novem :wink: ).... zato pa cimvec se vozit da bo 3000 km mimo in da bo lahko avtek delal na njegovem domacem obmocju vrtljajev (nad 3500)...drugace se ti bo polenil..
pety

:shock: Hej!!!
Ce pa so rekli na Renaultu da do 1000 km ga je treba sparat pol pa po mili volji. 8)
AlyH24

pety napisal/-a::shock: Hej!!!
Ce pa so rekli na Renaultu da do 1000 km ga je treba sparat pol pa po mili volji. 8)
Prej zacnes po mili volji, prej bos videl kolk je dejansko masina vzdrzljiva in prej bodo ti se v garancijskem roku popravili napake :lol: Malo heca...
Lp,Aly
pety

Ne, ne! Tukaj se pogovarjamo o masini dvakratnega zaporednega zmagovalca F1! To more zdrzat naganjanje do blokade po 1000km brez problema. :o
Saj pa te to ni neka Toyota da jo mors do 30.000km ful sparat, do 60.000km malo manj sparat, pol pa komaj zacet normalno vozit. Tak pa imajo pol najmanj okvar, ce se ludi z njimi skor nic ne vozijo. :lol:
BIG JOKE!!!

Fantje, zdaj pa brez heca. Kak dolgo je treba sparat novo masino? Ker ko sem bil na probni voznji z novim RS-om je mel komaj 93km pa pune granate cez drn in strn.

Pri mojem tega rajsi ne bom probaval, je prevec fin avtek. Pa se ena stvar je, ce si prehiter te marsikdo ne zazna in ne vidi, namen rdecega megana CC pa je da si opazen. 8)

Pa se ena stvar: PR****TI DEZ! HOCEM SONCE!!
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

Mislim da bos mel kupeja do spomladi :D
Uporabniški avatar
Slicker

Odgovor Napisal/-a Slicker »

18ke pa u podn. pol bo pa lep 8)
Odgovori