Tocno tko.MaTe0 napisal/-a:Pomojem se ne vidi al je bil vozen al ne na uraden servis. Olje pa filtre pa bom ja menda sam menjal nebom tistim tam dal neke vlke dinare ce naredijo mogoce se slabse kot pa jaz doma sam.
Cenik storitev na servisu
Avto sem peljal v Dragomelj k Avtoset Setnikar. Moram pohvaliti odlicen profesionalen odnos tako serviserjev kot tistih ki urejajo papirje. Cel cas servsiranja sem bil prisoten in serviser mi je z veseljem razlozil in pokazal vse kar je naredil, tako da bom v prihodnje to lahko naredil tudi sam. Torej menjava olja, filtra za olje, pregled zavor, hladilne tekocine, izpusnega sistema, "luft" v kolesih pa se kaj bi se naslo. Zrihtal mi je tudi gumici, ki sta manjkali (tisti ki pokrivata prostor za zarnice). V avto je slo vseh 5 litrov olja, ki sem ga kupil preko enaa.com. Za servis so me pa obrali za 9 jurjev (cena 7300 je bila brez ddvja). No pa vseeno mi ni zal. Seveda sem dobil tudi tako zeljeni stempelj v knjizico vzdrzevanja. Motor ima sedaj bolj miren tek in je opazno tisji.
?†it ... spet mam prav!