Styling Clio-ta b1

Vse o videzu avtomobila
Yacksy
Kraj: Okolica Novega mesta

Odgovor Napisal/-a Yacksy »

195/50/15 je relativno poceni dimenzija, guma zgleda pa ful valer. Sem kar pogledu ko sem jih primerjal z 155/70/13, ko sem zimske gor dajal.
Pa ce bos dajal 195/50/15 gor moras kupt fetne s TUV certifikatom, da bos lahko zadevo homologiral.
Pa malo bos moral zadnje blatnike porihtat, ce ne ti bo malo drsalo v ovinkih, ko bos mel poln avto.
Se pa ti bo poznalo v udobnosti voznje. Malo bolj bos cutu luknje na cesti.
Pa ful hujs zgleda avto. Se splaca. Vsaj meni sezdi.

Ce se nisi pogledu teme, tuki je ena slikca mojega cliaca s 15 col OZ Sinfonia. Sicer je Clio A2 1,2 masina, sam z boka je priblizno podeoben tvojemu. http://www.rk.avtomobilizem.com/renault ... .php?t=535
Shit happens
Uporabniški avatar
Nemo
Kraj: Rogatec

Odgovor Napisal/-a Nemo »

Malo sem po svoji knjigici od cliota pogledal pa sem videl da nimam 185/60/14 dimenzije not . A pol moram it na homologacijo. Kje se da to nardit kolk stane in kje je center. Pa, ce bi dal not sportne ,,vzmeti''( da nebo mel spet kdo kaj proti meni ) za 40 mm krajse, a ma kdo izkusnje s tem, kak gre ves ta postopek skoz.
Najlepse hvala vsem!
Nemo [/quote]
Uporabniški avatar
HaBBicH
Kraj: Kranjsterdam

Odgovor Napisal/-a HaBBicH »

Ja LPP v LJ ali RTI v MB ma homologacijo cez, zdej pa kar ti je bolje. LPP je cnej samo caaaakaaassss dooooolgo! RTI ti pa v enem dnevu spedenajo.

Kakor sem ze prej rekel-vazen je TUV certifikat(za karkoli dajes na avto), ce ga mas homologacija-sale male
Slika
Big wheels keep on turnin' :D
PRODAJAM VELIK STVARI
Yacksy
Kraj: Okolica Novega mesta

Odgovor Napisal/-a Yacksy »

V tej nasi pravni drzavi pa moras VSE homologirat. Vse platike, dimenzije gum, ki niso navedene v Homo kartoncku, predelave podvozja, izpuha,....
Naj bi se homologiralo vse kar ni originalno. Ce ne ti policai potrgajo dol tablce pa na izredni tehnicni pregled gres, k te lahko oberejo za teske dnarje. Da ne omenjam kazni......

Avto se pa spusti tako, da zamenjas vzmeti. Najbolje je da zamenjas skupaj z vzmetmi tudi amortizerje. Razlika naj bi bila opazna. Lega na cesti veliko boljsa, pa tut vsako loknjico bos cutu. Vse kar bos zamenu pa mora met papirje, drugac se lahko pod nosom obrises za homologacijo.

PS.
A moram cev za hladen zrak, ki jo mam speljano iz sprednjega odbijaca na filter dol snet pred tehnicnim, ali jo lahko gor pustim. Da ne bo kdo kaj najedal.
Shit happens
Uporabniški avatar
Nemo

Ej fantje vzeli ste mi volo do vseh predelav. Torej kratko malo receno vse kaj dam na avto morem it na homologacijo. A to pomeni neonske lucke in sportni filter tud. :( To pa ni lepo od nase drzave. Gremo rajs kam ko ni tolk papirologije za tjunanje.
Uporabniški avatar
ZOIS
Kraj: MARIBOR

Odgovor Napisal/-a ZOIS »

neonke tak ne mors homologirat! za filter pa za stajersko ne rabis homologacije , za gorenjsko in lj pa mors met! samo v zakonu pa uradno tut ne pise da bi mogo filter homologirat! fukjeni so vsi ko zahtevajo homologacije za vse te reci!
SlikaSlikaSlika
Glavno da mi druga kopa v tretji! 101%antikvakar
Uporabniški avatar
Nemo

A je ze ker od vas zasledil slucajno dimenzijo pnevmatike 185/50/15. In ce je od kerega proizvajalca. Hvala!!!
Malo sem si slikce pogledal in morem rect da so kr fejst. Komaj cakam pomlad da se kaj vidimo! Upam da bom svojga cliota do te, kaj zrihtal. Da bo delezen kakega pogleda.
Uporabniški avatar
Nemo

ZOIS napisal/-a:neonke tak ne mors homologirat! za filter pa za stajersko ne rabis homologacije , za gorenjsko in lj pa mors met! samo v zakonu pa uradno tut ne pise da bi mogo filter homologirat! fukjeni so vsi ko zahtevajo homologacije za vse te reci!
Ka pol to pomeni da ce grem v Rogaski Slatini na tehnicnega naj nebi tezili.
Urby
Kraj: kranj

Odgovor Napisal/-a Urby »

sorry

jest sem najprej slisu za turnceler

sele potem za obratomer
by vesnica ===> Slika

http://drive.to/urby
Uporabniški avatar
ZOIS

meni se osebno nikoli sploh niso nic v MB tezili za filter .. in kar se tega stajerskega konca slovenije tice nikoli v LAJFU nisem slisal karkoli o homologaciji filtra da je treba vpista! ker to je pa ze prevec!
SlikaSlikaSlika
Uporabniški avatar
HaBBicH

megic napisal/-a:sorry

jest sem najprej slisu za turnceler

sele potem za obratomer
svaba! :lol: :lol:
Zadnjič spremenil HaBBicH, dne 13 Dec 2003, 22:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika
PRODAJAM VELIK STVARI
Uporabniški avatar
ZOIS

samo dnar bi radi pobirali! pa davke , pa cestnino! ..potem ker smo pa vsi tak pridni in to tak pridno placujemo pa nam za "kazen" dajo take LUKNASTE ceste in avtocesto leta 2999!
SlikaSlikaSlika
Uporabniški avatar
HaBBicH

mah sej ta drzava je cist u k***u, sam kwa k vsi to samo gledajo kako se politiki norca delajo in nic ne naredijo da bi se to nehalo. Pa ta oblast je ze od 80tih na vrhu drzave, mislm...
Slika
PRODAJAM VELIK STVARI
Uporabniški avatar
Nemo

mene pa se vedno zanima ce se dajo dobit 185/50/15 gume!
Uporabniški avatar
HaBBicH

Pomojem da se dajo, ni ne vem kaka extrem dimenzija
Slika
PRODAJAM VELIK STVARI
Odgovori