Styling Clio-ta b1
195/50/15 je relativno poceni dimenzija, guma zgleda pa ful valer. Sem kar pogledu ko sem jih primerjal z 155/70/13, ko sem zimske gor dajal.
Pa ce bos dajal 195/50/15 gor moras kupt fetne s TUV certifikatom, da bos lahko zadevo homologiral.
Pa malo bos moral zadnje blatnike porihtat, ce ne ti bo malo drsalo v ovinkih, ko bos mel poln avto.
Se pa ti bo poznalo v udobnosti voznje. Malo bolj bos cutu luknje na cesti.
Pa ful hujs zgleda avto. Se splaca. Vsaj meni sezdi.
Ce se nisi pogledu teme, tuki je ena slikca mojega cliaca s 15 col OZ Sinfonia. Sicer je Clio A2 1,2 masina, sam z boka je priblizno podeoben tvojemu. http://www.rk.avtomobilizem.com/renault ... .php?t=535
Pa ce bos dajal 195/50/15 gor moras kupt fetne s TUV certifikatom, da bos lahko zadevo homologiral.
Pa malo bos moral zadnje blatnike porihtat, ce ne ti bo malo drsalo v ovinkih, ko bos mel poln avto.
Se pa ti bo poznalo v udobnosti voznje. Malo bolj bos cutu luknje na cesti.
Pa ful hujs zgleda avto. Se splaca. Vsaj meni sezdi.
Ce se nisi pogledu teme, tuki je ena slikca mojega cliaca s 15 col OZ Sinfonia. Sicer je Clio A2 1,2 masina, sam z boka je priblizno podeoben tvojemu. http://www.rk.avtomobilizem.com/renault ... .php?t=535
Shit happens
Malo sem po svoji knjigici od cliota pogledal pa sem videl da nimam 185/60/14 dimenzije not . A pol moram it na homologacijo. Kje se da to nardit kolk stane in kje je center. Pa, ce bi dal not sportne ,,vzmeti''( da nebo mel spet kdo kaj proti meni ) za 40 mm krajse, a ma kdo izkusnje s tem, kak gre ves ta postopek skoz.
Najlepse hvala vsem!
Nemo [/quote]
Najlepse hvala vsem!
Nemo [/quote]
V tej nasi pravni drzavi pa moras VSE homologirat. Vse platike, dimenzije gum, ki niso navedene v Homo kartoncku, predelave podvozja, izpuha,....
Naj bi se homologiralo vse kar ni originalno. Ce ne ti policai potrgajo dol tablce pa na izredni tehnicni pregled gres, k te lahko oberejo za teske dnarje. Da ne omenjam kazni......
Avto se pa spusti tako, da zamenjas vzmeti. Najbolje je da zamenjas skupaj z vzmetmi tudi amortizerje. Razlika naj bi bila opazna. Lega na cesti veliko boljsa, pa tut vsako loknjico bos cutu. Vse kar bos zamenu pa mora met papirje, drugac se lahko pod nosom obrises za homologacijo.
PS.
A moram cev za hladen zrak, ki jo mam speljano iz sprednjega odbijaca na filter dol snet pred tehnicnim, ali jo lahko gor pustim. Da ne bo kdo kaj najedal.
Naj bi se homologiralo vse kar ni originalno. Ce ne ti policai potrgajo dol tablce pa na izredni tehnicni pregled gres, k te lahko oberejo za teske dnarje. Da ne omenjam kazni......
Avto se pa spusti tako, da zamenjas vzmeti. Najbolje je da zamenjas skupaj z vzmetmi tudi amortizerje. Razlika naj bi bila opazna. Lega na cesti veliko boljsa, pa tut vsako loknjico bos cutu. Vse kar bos zamenu pa mora met papirje, drugac se lahko pod nosom obrises za homologacijo.
PS.
A moram cev za hladen zrak, ki jo mam speljano iz sprednjega odbijaca na filter dol snet pred tehnicnim, ali jo lahko gor pustim. Da ne bo kdo kaj najedal.
Shit happens
Ka pol to pomeni da ce grem v Rogaski Slatini na tehnicnega naj nebi tezili.ZOIS napisal/-a:neonke tak ne mors homologirat! za filter pa za stajersko ne rabis homologacije , za gorenjsko in lj pa mors met! samo v zakonu pa uradno tut ne pise da bi mogo filter homologirat! fukjeni so vsi ko zahtevajo homologacije za vse te reci!
svaba!megic napisal/-a:sorry
jest sem najprej slisu za turnceler
sele potem za obratomer
Zadnjič spremenil HaBBicH, dne 13 Dec 2003, 22:45, skupaj popravljeno 1 krat.