Prenosnik

Vse ostale teme
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

A lahk kdo pove kaj vec o teh nakupih prenosnikov v tujini..kak je sploh potem z garancijo? velja v slo al ne? Sam mislim naslednjo leto kupit prenosnik ( se ne vem katerga ) in hocem vedet :)
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
James
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a James »

Splaca se ti ga kupit v Metro-ju alo pa v MediaMarkt-u, kadar imajo kaksno akcijo.
Uporabniški avatar
Mark
Kraj: Maribor - Sl.Bistrica

Odgovor Napisal/-a Mark »

pri mojem je bila zraven Worldwide garancija!
AWAKE
Kraj: podravje

Odgovor Napisal/-a AWAKE »

MaTe0 napisal/-a:A lahk kdo pove kaj vec o teh nakupih prenosnikov v tujini..kak je sploh potem z garancijo? velja v slo al ne? Sam mislim naslednjo leto kupit prenosnik ( se ne vem katerga ) in hocem vedet :)
Pri HP-jih ti lahko povem,da velja pri nas garancija samo pri tistih modelih,ki jih pri nas uvoznik prodaja! Ta 17˝ recimo,ki se trenutno v Metroju prodava, za tega ni garancije pri nas... No ce si pa iz MB al pa ki tu okoli, pa ti je itak vseeno, pac ga pelas v Graz pa se malo soping vmes pa je :wink: Je pa res,da se lahko recimo malo zavlece servis, (kar pri laptopih ni glih redki pojav!) pol pa se ne mores vozit sem pa tja in jih gnjavit in si takoj par tednov brez komputera... Drugac pa je najbolse,da ko mas dolocen model nagledan, pri nas kontaktiras uvoznika in bos takoj zvedo ce velja al pa ne pri nas garancija.
Vozim Renault z Michelin, sanjam Ferrari z Bridgestone :)
Odgovori