Prenosnik
http://www.comshop.si/article.asp?ArticleID=47504
pa si das se dogradit 512mb RAMa
pa mogoce vecji disk
P.S.
se opravicujem ce je to delanje reklame
pa si das se dogradit 512mb RAMa
pa mogoce vecji disk
P.S.
se opravicujem ce je to delanje reklame
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
jaz bi tega vzel na tvojem mestu, dobis najvec za ta denar... http://www.rolan.si/index.php?str=artikel&a_id=12515
Vozim Renault z Michelin, sanjam Ferrari z Bridgestone 
Vaio je super zadeva. K sm jih jest gledal je bila cena kar krepko cez 500k. A to je rabljen? K zdej je zuni ze Core Duo neke casa. Jest mam centrino 1.6 pa sm cist zadovoljen in vem da je 1.73 dost hitrejsi.Extreme napisal/-a:imam eno ponudbo in sicer:
Sony Vaio
Pentium M-centrino 1.73 GHz, 1GB DR2 rama, 100GB diska
cena: cca. 240k SIT.
kaj recete na to ponudbo?
tukej mas se nekaj novejsega za manj denarja --> klik
edino graficna ni vredu drgac pa za moje pojme dober nakup. Pa glej da bos mel vsaj dve leti garancije, magar doplacaj, ker gre lahko hitro kaj narobe
Enigma motorsport
Samo ne jemat Tron-ovih prenosnikov
Kolega ga je mel in je po treh mesecih reklamiral baterijo. Zdrzala je samo 10-15min. Novo je dobil po 6 mesecih, prej je niso "mogli" dobiti
S tem, da jim je nenehno gnjavil. Obljubljali so mu, da je narocena in da cakajo odgovor.
Da bi bil jaz na njegovem mestu bi jih vrgu v luft. Ko je dobu baterijo mu je sel se disk. Tko da ne hvala!
Vzami Acerja, imas 2 leti garancije, pa brez kakrsnih koli doplacil. Jaz ga imam in sem zadovoljen z njim.
Imam pa:
AMD 3300
1 GB rama
80 GB diska
graficno 128MB
itd.
Vzami Acerja, imas 2 leti garancije, pa brez kakrsnih koli doplacil. Jaz ga imam in sem zadovoljen z njim.
Imam pa:
AMD 3300
1 GB rama
80 GB diska
graficno 128MB
itd.
- 16v-TwInGo
- Kraj: Ribnica
Vaio se splaca kupt moj fotr ga ma in jst ga uporablam in nimam cez njega kaj rect! Sporoc kok si se odlocu ajddrmocar napisal/-a:Vaio je super zadeva. K sm jih jest gledal je bila cena kar krepko cez 500k. A to je rabljen? K zdej je zuni ze Core Duo neke casa. Jest mam centrino 1.6 pa sm cist zadovoljen in vem da je 1.73 dost hitrejsi.Extreme napisal/-a:imam eno ponudbo in sicer:
Sony Vaio
tukej mas se nekaj novejsega za manj denarja --> klik
edino graficna ni vredu drgac pa za moje pojme dober nakup. Pa glej da bos mel vsaj dve leti garancije, magar doplacaj, ker gre lahko hitro kaj narobe

si pogledal link, ki sem ti ga dal? Poglej malo kolko bi dal za takega sonya z isto konfuguracijo... Z dual core procesorjem bolsega ne dobis pri nas. Sonya nebi vzel ker je ze star model... Acerji se z enako konfiguracijo prodavajo za ca. 50k sit majn! Za Acerja pa ti je ze tudi James rekel...Extreme napisal/-a:imam eno ponudbo in sicer:
Sony Vaio
Naj povem, da si se super odlocil vsaj iz mojega stalisca! Tudi jaz imam HP prenosnik in sem z njim ful zadovoljen! Kupil pa sem ga v nemciji, ker je bil enak popolnoma enak model bistveno cenejsi kot pri nasExtreme napisal/-a:Kupo sem prenosnik HP nx 7400
bomo videli kako bomo zadovoljni, upajmo na najboljse
lp
Dober komputer ni kaj, upam da ti bo dolgo sluzoExtreme napisal/-a:Kupo sem prenosnik HP nx 7400
1.73Ghz Dual Core
1024 ddrII ram
80Gb disk
wlan ipd.
cena okrog 240 jurjov
bomo videli kako bomo zadovoljni, upajmo na najboljse
lp