RABM NASVET glede LEXUS LUCI!!!!
RABM NASVET glede LEXUS LUCI!!!!
lep pozdrav mene pa zanima ce rabim za lexus luci katere imajo oznako E certifikat (TUV)....klico sm na RTI v Mb pa mi je rekla tam da ne nucam tega kao za luci ni potreben ta certifikat...ka mente ostali....hvala
veliko ljudi pravi da moras imeti samo E oznako na luceh in ti na LPP-ju vpisejo v homologacijski kartoncekJames napisal/-a:Koker jaz vem, mora imeti luc gor otisnjen znak E, kar pomeni da ima doloceno svetilnost. TUV za luci pa ne potrebujes.
nekateri pravijo da ni potrebno homologirati luci z E oznako
nekateri pa dobijo TuV in gredo na LPP (kljub E oznaki) in jim vpisejo v kartoncek
no jaz sem bil med ljudmi zadnje moznosti
ker se mi ne gre igrati z roko pravice
lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
ja jaz mam tud oznako e 11 mislim da na zadnjih lexuskah, pa sn jih kupo v a3mu in sem dobo papir zraven, pa sn suo na LPP, pa je reko, da oznake zacuda stimajo, se pravi, da je veliko takih, katerim ne!?
kako pa je na RTIju pa ??, samo so itak tam sami bedaki, tak da se ne bi cudil, ce bi ti komplicirali.
Lepo zrihtaj
kako pa je na RTIju pa ??, samo so itak tam sami bedaki, tak da se ne bi cudil, ce bi ti komplicirali.
Lepo zrihtaj
samojura
jst mam na svojm original reno lexus, z vtisnjenim E znakom. Edin problem je, ker sm v dvomih glede homologacije-za moje pojme se mi zdi to brezveze dajat vpisvat v kartoncek, ker je originaln (nadomestn) del. po drugi strani se mi pa tudi ne da (bo dalo) vsakemu policaju, ter uradniku na tehnicnem razlagat da je to original itd...dilema...
itak bom pa nasledn tedn dal vgraditi sportne vzmeti in posledicno tud pelju na LPP. a naj dam se luci vpisat zravn? MNENJA?????
LP
itak bom pa nasledn tedn dal vgraditi sportne vzmeti in posledicno tud pelju na LPP. a naj dam se luci vpisat zravn? MNENJA?????
LP

no jaz mam tudi e oznako in sem vpisal na LPPju, po moje je najboljse, da das se to vpisat in mas pol mir, itak mas pot tja in je tako poceni, da se ti res splaca. Druga varjanta bi bila, ce bi sel delat na RTI, tam bi te se zajebavali pomoje, kr nimajo pojma (vsaj eni tam ne).
za primerjavo samo jaz sem dal homologirat luci, sipe in filter in me je na LPPju stalo 11.500, na RTIju pa bi me prislo 34.000, vidis razliko??, sn pa sel raje v LJ na izlet pa na Horsburger, hi hi
za primerjavo samo jaz sem dal homologirat luci, sipe in filter in me je na LPPju stalo 11.500, na RTIju pa bi me prislo 34.000, vidis razliko??, sn pa sel raje v LJ na izlet pa na Horsburger, hi hi
samojura
sprednje lexusRaptor napisal/-a:hm, mislim si nabavit sprednje "lexus" luci preko ebaya. A ta E stvarca je kje na luci, al morajo biti zraven kaki dokumenti?
E oznaka mora biti vtisnjena notri na luci primer: E11 ....
drugace lexusk ni potrebno homologirati, saj se bolje svetijo kot pa serijske (saj je oznaka E dosti...kar pomeni da luc sveti po evropskih standardih o svetilnosti)
ampak nasa drzava zna tudi zato teziti...tko je
mislm da ce imas moznost dobit papirje jih zrihtej...
samo ce bos iz nemcije narocil luci, papirjev TuV ne bos dobil zraven, ker po njihovem mnenju je dovolj E oznaka
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
najbrz bo to jathesharky napisal/-a:Verjetno je mislu angel eye luci
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si