Polirmasina ali njen substitut

Vse ostale teme
Odgovori
Uporabniški avatar
damjan
Kraj: Celje

Polirmasina ali njen substitut

Odgovor Napisal/-a damjan »

Torej, iscem po Celju in najdem same polirmasine za 5 jurjev, ki so itak zanic. Hocem met neki bolsga in vzdrzljivega, z nastavljivimi obrati. zdej ce realno gledam, se mi neki ornk ne splaca kupvat drage polirmasine, pol bols kak mocn tremblic, ki se ga da tut kasneje uporabljat se za kaj drugega. sej bi se dal za tremblic verjetn dobit glavo za polirat, ne? a ma kdo se kako drugo idejo?
pa prosim odgovarjajte na zastavljeno vprasanje, se zavedam da lahk ali vse zajebem ali pa vse popravim
:D
Adopt, adapt and improve...
R5 1.7T 5v
Uporabniški avatar
Danch
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Danch »

Drgac sem se na lastne oci preprical, ko je frend bratu spoliral avto z polirko za 5k in rezultat je bil :shock: omg

jaz imam tudi v mislih kupiti eno preprosto polirko...sej jo bom itak 2x na let nucal...to bo pa ze zdrzala.
Slika

ex: R19 16V
now: Honda Civic HB (+)130Hp
Uporabniški avatar
BlackWind
Kraj: Kranstrdam

Odgovor Napisal/-a BlackWind »

Danch napisal/-a:Drgac sem se na lastne oci preprical, ko je frend bratu spoliral avto z polirko za 5k in rezultat je bil :shock: omg

jaz imam tudi v mislih kupiti eno preprosto polirko...sej jo bom itak 2x na let nucal...to bo pa ze zdrzala.
cca 60 do 70k te pride profesionalna :!: ima nastavitev obratov (da na robovih zmanjsas obrate, snemljive gobe...saj je za vsako pasto druga pena...peno se da oprati, ko se na njej nabere sloj pulirpaste) tko da to je to...samo mislim da za zacetnika je dobra una za 5 jurjev ki jo drzis ko volan in z njo letas okrog avta :D ker velika fora pri puliranju je da imas konstantne obrate...zato na roke zelo tezko dosezes efekt ki ga dobis z masinco :!: z roko pac ne mores tako enakomerno pritiskati in kroziti....ampak sigurno je pa profi masinca nekej druzga kot pa ena za 5k ;)
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom :P
www.avtohisa-REAL.si
Uporabniški avatar
damjan

no sej pri teh za 5 jurjev nastane problem v nenastavljivosti obratov, najvecji problem je pa to, da je ne smes pritiskat dol...zej pa nej oni men razlozijo kak nej pol vosek vtrem v vsako sleherno poro pleha brez tiscanja dol...
torej se nikomer ne sanja ce bi se kej takega dal nardit s enim ornk tremblicom? al pa brusilcem, to bi tut slo. mal bolj uporabna zadeva kot pa polirmasina.
R5 1.7T 5v
Uporabniški avatar
DarkDemon
Kraj: Štore

Odgovor Napisal/-a DarkDemon »

Kupi pormasino za 10k sit pa je problem resen kr se vsejen jih lahka 6 taksnih kupis kot pa eno tako za 60k sit razlike pa vlke ni po vsej verjetnosti bo una za 60k prej crknala ko pa 6 pormasin za 10k :lol: Moje mnenje :twisted:
Slika
Uporabniški avatar
damjan

P O L I R M A S I N A
:D
R5 1.7T 5v
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Ona za 4k je ***** ko majo v obiju pa baumaksu ;) N00b sit :) slabse ko na zacetku :) 2x lepse na roko naredim :) Fax up fax down .... :)
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
DarkDemon
Kraj: Štore

Odgovor Napisal/-a DarkDemon »

MaTe0 napisal/-a:Ona za 4k je ***** ko majo v obiju pa baumaksu ;) N00b sit :) slabse ko na zacetku :) 2x lepse na roko naredim :) Fax up fax down .... :)
Pa se mojster karateja postanes zraven :rainbow1:
Slika
Uporabniški avatar
Danch

Kot sem ze zgoraj napisu...z uno za 5k se da tudi dobro spolirati :!:

Drgac pa sm delu na praksi (za avtokleparja) tudi z prof. masinco katera je vec kot 70k (kot je BlackWind opisal - snemljive gobe, obrati...) vendar to je prof. in je namenjena za vsakdanjo uporabo 3-5 avtomobilov na dan :!:

Tko, da ce mislis avto spolirati 2-3x na let se ti ne splaca kupovati prof.

Moje mnenje :wink:
Slika

Uporabniški avatar
damjan

eh, cist kiksnjena tema...
mene je sam ztanimal al se da za tremblic ali brusilec dobiti polirno glavo, ce je kdo to mel, ce je delovalo. brusilc za cca 13 jurjev ima nastavljive obrate, kaj bi si se vec zelel... ja...glavo za poliranje seveda...
R5 1.7T 5v
Uporabniški avatar
Danch

Ja jst sm tud to premisljeval, samo mislm pa,
da brusilka nima toliko moci pri majhnih obratih, da bi lahko z njo poliral...drgac bi to folk ze zdavni uporablu pa nebi kupoval polirke katere imajo nastavljive obrate in kostajo 70k :?
Slika

Odgovori