pa prosim odgovarjajte na zastavljeno vprasanje, se zavedam da lahk ali vse zajebem ali pa vse popravim
Polirmasina ali njen substitut
Polirmasina ali njen substitut
Torej, iscem po Celju in najdem same polirmasine za 5 jurjev, ki so itak zanic. Hocem met neki bolsga in vzdrzljivega, z nastavljivimi obrati. zdej ce realno gledam, se mi neki ornk ne splaca kupvat drage polirmasine, pol bols kak mocn tremblic, ki se ga da tut kasneje uporabljat se za kaj drugega. sej bi se dal za tremblic verjetn dobit glavo za polirat, ne? a ma kdo se kako drugo idejo?
pa prosim odgovarjajte na zastavljeno vprasanje, se zavedam da lahk ali vse zajebem ali pa vse popravim

Adopt, adapt and improve...
R5 1.7T 5v
R5 1.7T 5v
cca 60 do 70k te pride profesionalnaDanch napisal/-a:Drgac sem se na lastne oci preprical, ko je frend bratu spoliral avto z polirko za 5k in rezultat je bilomg
jaz imam tudi v mislih kupiti eno preprosto polirko...sej jo bom itak 2x na let nucal...to bo pa ze zdrzala.
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
no sej pri teh za 5 jurjev nastane problem v nenastavljivosti obratov, najvecji problem je pa to, da je ne smes pritiskat dol...zej pa nej oni men razlozijo kak nej pol vosek vtrem v vsako sleherno poro pleha brez tiscanja dol...
torej se nikomer ne sanja ce bi se kej takega dal nardit s enim ornk tremblicom? al pa brusilcem, to bi tut slo. mal bolj uporabna zadeva kot pa polirmasina.
torej se nikomer ne sanja ce bi se kej takega dal nardit s enim ornk tremblicom? al pa brusilcem, to bi tut slo. mal bolj uporabna zadeva kot pa polirmasina.
R5 1.7T 5v
R5 1.7T 5v
Kot sem ze zgoraj napisu...z uno za 5k se da tudi dobro spolirati
Drgac pa sm delu na praksi (za avtokleparja) tudi z prof. masinco katera je vec kot 70k (kot je BlackWind opisal - snemljive gobe, obrati...) vendar to je prof. in je namenjena za vsakdanjo uporabo 3-5 avtomobilov na dan
Tko, da ce mislis avto spolirati 2-3x na let se ti ne splaca kupovati prof.
Moje mnenje
Drgac pa sm delu na praksi (za avtokleparja) tudi z prof. masinco katera je vec kot 70k (kot je BlackWind opisal - snemljive gobe, obrati...) vendar to je prof. in je namenjena za vsakdanjo uporabo 3-5 avtomobilov na dan
Tko, da ce mislis avto spolirati 2-3x na let se ti ne splaca kupovati prof.
Moje mnenje
eh, cist kiksnjena tema...
mene je sam ztanimal al se da za tremblic ali brusilec dobiti polirno glavo, ce je kdo to mel, ce je delovalo. brusilc za cca 13 jurjev ima nastavljive obrate, kaj bi si se vec zelel... ja...glavo za poliranje seveda...
mene je sam ztanimal al se da za tremblic ali brusilec dobiti polirno glavo, ce je kdo to mel, ce je delovalo. brusilc za cca 13 jurjev ima nastavljive obrate, kaj bi si se vec zelel... ja...glavo za poliranje seveda...
R5 1.7T 5v
R5 1.7T 5v