kle se pa ne strinjam s tabo, ker auto saj jst npr. ne delam za druge oz. da bi biu u modi ampak delam tist kar je men usec, da bom meu auto tak kukr si ga zelim...
VIA napisal/-a:Tipa je koncno dojel: spojlerji so ze out, zdaj se da na avto le velike felne in v podn se ga vrze...
Spojlerje ze ima vsak ku***!
Tocno tako, Clean look je zdaj in, brez kaksnih strlecih delov. Casi F&F z strlecimi kandelabri in deli so ze zdavni mimo
Zdej bo In clean drift maschine Ce ne drift pa vsaj look ( tud z dodatki, ki pa so mal bolj diskretni in ne kazijo celote avtomobila)
tocno to!
zelo so mi vsec primerki ala killah, Clio_rs, avto v podnu, pa lepe felne.rorck zadi pa je.
ne me narobe razumet, men je avto ql, sam res se mi ne lub vsakic po 15tem novembru dajat pragove dol, pa odbijac, pa podaljske, pa jih vsako leto dajat licarju. ni sam cas, ki mi ga jemlje ampak tudi kes.
avto so prisl gledat iz bovca. familija, za hcero. men ga je skoda dt u roke enmu, k ga bo zlomu..v bistvu pa je predaja/prodaja vozila odvisna od drugrga vozila (cene), ki prihaja sele na trzisce
BoneS napisal/-a:avto so prisl gledat iz bovca. familija, za hcero. men ga je skoda dt u roke enmu, k ga bo zlomu..v bistvu pa je predaja/prodaja vozila odvisna od drugrga vozila (cene), ki prihaja sele na trzisce
BoneS napisal/-a:avto so prisl gledat iz bovca. familija, za hcero. men ga je skoda dt u roke enmu, k ga bo zlomu..v bistvu pa je predaja/prodaja vozila odvisna od drugrga vozila (cene), ki prihaja sele na trzisce
gledat so prsli se mojga pa od mcupeja pa so negovga kupl k je dizl. rekl pa so da so bli u celu pa da ga je un iz cela ze prodal. M- je pa dobu milj.800. Za moje pojme malo saj je v avto ulozu mil.500 prblizn!!!
M-silver napisal/-a:gledat so prsli se mojga pa od mcupeja pa so negovga kupl k je dizl. rekl pa so da so bli u celu pa da ga je un iz cela ze prodal. M- je pa dobu milj.800. Za moje pojme malo saj je v avto ulozu mil.500 prblizn!!!