kupejcek

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
TiZ

Odgovor Napisal/-a TiZ »

skoda k men je pa usec tak k je zdej... :roll:
Uporabniški avatar
VIA
Kraj: Mariborsko podzemlje

Odgovor Napisal/-a VIA »

Tipa je koncno dojel: spojlerji so ze out, zdaj se da na avto le velike felne in v podn se ga vrze...
Spojlerje ze ima vsak ku***!
Slika
Uporabniški avatar
TiZ

Odgovor Napisal/-a TiZ »

kle se pa ne strinjam s tabo, ker auto saj jst npr. ne delam za druge oz. da bi biu u modi ampak delam tist kar je men usec, da bom meu auto tak kukr si ga zelim...
Uporabniški avatar
killah bee
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a killah bee »

VIA napisal/-a:Tipa je koncno dojel: spojlerji so ze out, zdaj se da na avto le velike felne in v podn se ga vrze...
Tocno tako, Clean look je zdaj in, brez kaksnih strlecih delov. Casi F&F z strlecimi kandelabri in deli so ze zdavni mimo :lol:

Zdej bo In clean drift maschine 8) :D Ce ne drift pa vsaj look ( tud z dodatki, ki pa so mal bolj diskretni in ne kazijo celote avtomobila) :)
Uporabniški avatar
BoneS

Odgovor Napisal/-a BoneS »

killah bee napisal/-a:
VIA napisal/-a:Tipa je koncno dojel: spojlerji so ze out, zdaj se da na avto le velike felne in v podn se ga vrze...
Tocno tako, Clean look je zdaj in, brez kaksnih strlecih delov. Casi F&F z strlecimi kandelabri in deli so ze zdavni mimo :lol:

Zdej bo In clean drift maschine 8) :D Ce ne drift pa vsaj look ( tud z dodatki, ki pa so mal bolj diskretni in ne kazijo celote avtomobila) :)
tocno to!

zelo so mi vsec primerki ala killah, Clio_rs, avto v podnu, pa lepe felne.rorck zadi pa je.

ne me narobe razumet, men je avto ql, sam res se mi ne lub vsakic po 15tem novembru dajat pragove dol, pa odbijac, pa podaljske, pa jih vsako leto dajat licarju. ni sam cas, ki mi ga jemlje ampak tudi kes.
Slika
Uporabniški avatar
RedWind
Kraj: kamnik

Odgovor Napisal/-a RedWind »

skoda, ker ne bos se sprednga naredu. :wink:

bo pa tud tko k je andy reku ql...
Uporabniški avatar
TiZ

Odgovor Napisal/-a TiZ »

spet prodajas?
Uporabniški avatar
BoneS

avto so prisl gledat iz bovca. familija, za hcero. men ga je skoda dt u roke enmu, k ga bo zlomu..v bistvu pa je predaja/prodaja vozila odvisna od drugrga vozila (cene), ki prihaja sele na trzisce
Slika
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

:) A je mela dve levi roki ? .... Pa je stopla zravn avta pa ti je spojler zlamala ? :)
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
macckon

Odgovor Napisal/-a macckon »

BoneS napisal/-a:avto so prisl gledat iz bovca. familija, za hcero. men ga je skoda dt u roke enmu, k ga bo zlomu..v bistvu pa je predaja/prodaja vozila odvisna od drugrga vozila (cene), ki prihaja sele na trzisce
a pol je pa od mcoupeja vzela dizla .....

:P
Uporabniški avatar
BoneS

to pa nb vedu.
vseeno, cakam na C30
Slika
Uporabniški avatar
BoneS

macckon napisal/-a:
BoneS napisal/-a:avto so prisl gledat iz bovca. familija, za hcero. men ga je skoda dt u roke enmu, k ga bo zlomu..v bistvu pa je predaja/prodaja vozila odvisna od drugrga vozila (cene), ki prihaja sele na trzisce

hmm, a ga je koncn prodau?
Slika
Uporabniški avatar
RedWind
Kraj: kamnik

Odgovor Napisal/-a RedWind »

BoneS napisal/-a:
macckon napisal/-a:

hmm, a ga je koncn prodau?
kokr jst vem, ja...
M-silver

jo

Odgovor Napisal/-a M-silver »

gledat so prsli se mojga pa od mcupeja pa so negovga kupl k je dizl. rekl pa so da so bli u celu pa da ga je un iz cela ze prodal. M- je pa dobu milj.800. Za moje pojme malo saj je v avto ulozu mil.500 prblizn!!!
Uporabniški avatar
BoneS

Re: jo

M-silver napisal/-a:gledat so prsli se mojga pa od mcupeja pa so negovga kupl k je dizl. rekl pa so da so bli u celu pa da ga je un iz cela ze prodal. M- je pa dobu milj.800. Za moje pojme malo saj je v avto ulozu mil.500 prblizn!!!
to se strinjam, pa sploh k je dizl..

a so tvojga tt prsl gledat? 8)
Slika
Zaklenjeno