renault laguna problemi

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
zombi

renault laguna problemi

Odgovor Napisal/-a zombi »

imam laguno karavan 1.8 letnik 97 in mi ne dela stevec za bencin napaka je tam v rezervarju zanima me kako odklopis tiste dve cevke da bi prisev v notranjost rezervarja zanima me se kako odklopis zajlo za stevec iz diferencjala ker moram razstaviti stevec zaradi osvetlitve

LP zombi
Uporabniški avatar
broker

Re: renault laguna problemi

Odgovor Napisal/-a broker »

Za stikanje cevi potrebujes posebne klesce-specialno orodje,rdugace lahko poskodujes spojke. zico km, malo razmigas in z obcutkom potegnes ven.
lp
[email protected]
Clio RS II PH2 s.n. 000001 :)
Uporabniški avatar
Samojed
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Samojed »

A so to tiste spojke, ki se zaskocijo? Take kot so npr. na ceveh za bencin pri petki, pa pri katri nafrgazerju je bila taka itd. Ce so take, so smotane ja, ampak sem jih ze osvojil. Odpres jo z malim izvijacem, stisnes pa z izvijacem + klescami. Bi mi verjetno ze v mize uspelo :lol:
LP, Samojed
Uporabniški avatar
broker

Odgovor Napisal/-a broker »

Ne te so drugacne, to so tiste pvc cevi goriva,ki imajo take pvc hitre spojke. Klesce pridejo take,dai imajo en rob,da potisnejo not v spojko,..z kako drugo zadevo bo to tesko dol spravit.
[email protected]
Clio RS II PH2 s.n. 000001 :)
Uporabniški avatar
Samojed
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Samojed »

Aha, tiste torej ki so na benc. filtru? Te so bolj smotane ja, sem se precej namucil da sem filter zamenjal, sploh ce ni dovolj prostora.
LP, Samojed
Uporabniški avatar
_DARE_
Kraj: Lj

Odgovor Napisal/-a _DARE_ »

da ne odperam nove teme :!:

1. me neki zanima, izklopil smo akomulator na laguni, sam zdej je problem k morm v avtoradio utipkat "code", mam dve kodi sm probavu pa ni nobena ta prava :roll: zdej najbols it na reno servis pa da mi tm dajo tapravo, al jo lahko kje drugje zvem :?: :?:

2. motor je 1.9 dci, ampak problem je v tem da se tm nad 2.000 rpm neki v motornem prostoru slis (ropota), kokr da ni neki pritrjen na svojmu mestu :?:( gledu sm zracn fitlr sam ne zgleda da bi on ropotal ), a se komu sanja kaj bi lohk blo :?: :roll:

lep pozdrav dare :wink:
Dare

Slika
Uporabniški avatar
Tommy30
Kraj: Domzale

Odgovor Napisal/-a Tommy30 »

_DARE_ napisal/-a:da ne odperam nove teme :!:

1. me neki zanima, izklopil smo akomulator na laguni, sam zdej je problem k morm v avtoradio utipkat "code", mam dve kodi sm probavu pa ni nobena ta prava :roll: zdej najbols it na reno servis pa da mi tm dajo tapravo, al jo lahko kje drugje zvem :?: :?:

2. motor je 1.9 dci, ampak problem je v tem da se tm nad 2.000 rpm neki v motornem prostoru slis (ropota), kokr da ni neki pritrjen na svojmu mestu :?:( gledu sm zracn fitlr sam ne zgleda da bi on ropotal ), a se komu sanja kaj bi lohk blo :?: :roll:

lep pozdrav dare :wink:
Mislm, da je zracn filter zadnji k bi tako ropotal.
Dobro preglej vso plastiko na motorju, vijak po vijak, preveri se druge zadeve tko na uc, ce ti kak vijak manjka ali podobno.
Odpri havbo in nekoga postavi za volan in naj malo stiska gas ti pa probaj locirati zvok...
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
zupi13
Kraj: CE

Odgovor Napisal/-a zupi13 »

ropota ti okrasni pokrov na motorju, tist tavelik crn del na motorju, kjer pise tip in prostornino motorja in renault. pritrjen je z gumijastimi cepim ki pa imajo zracnost in pol ropota ko pride motor v dolocene obrate in se pojavi resonanca.......
zombi

ok cevko mi je ratal odklopet zj me pa zanima kk odklopes zajlo z diferencjala za hitrost k ne morm vn stevca dobit k ga ta pofukana zajla drzi
zombi

a noben ne ve
Odgovori