renault laguna problemi
renault laguna problemi
imam laguno karavan 1.8 letnik 97 in mi ne dela stevec za bencin napaka je tam v rezervarju zanima me kako odklopis tiste dve cevke da bi prisev v notranjost rezervarja zanima me se kako odklopis zajlo za stevec iz diferencjala ker moram razstaviti stevec zaradi osvetlitve
LP zombi
LP zombi
Re: renault laguna problemi
Za stikanje cevi potrebujes posebne klesce-specialno orodje,rdugace lahko poskodujes spojke. zico km, malo razmigas in z obcutkom potegnes ven.
lp
lp
da ne odperam nove teme
1. me neki zanima, izklopil smo akomulator na laguni, sam zdej je problem k morm v avtoradio utipkat "code", mam dve kodi sm probavu pa ni nobena ta prava
zdej najbols it na reno servis pa da mi tm dajo tapravo, al jo lahko kje drugje zvem
2. motor je 1.9 dci, ampak problem je v tem da se tm nad 2.000 rpm neki v motornem prostoru slis (ropota), kokr da ni neki pritrjen na svojmu mestu
( gledu sm zracn fitlr sam ne zgleda da bi on ropotal ), a se komu sanja kaj bi lohk blo
lep pozdrav dare
1. me neki zanima, izklopil smo akomulator na laguni, sam zdej je problem k morm v avtoradio utipkat "code", mam dve kodi sm probavu pa ni nobena ta prava
2. motor je 1.9 dci, ampak problem je v tem da se tm nad 2.000 rpm neki v motornem prostoru slis (ropota), kokr da ni neki pritrjen na svojmu mestu
lep pozdrav dare
Dare

Mislm, da je zracn filter zadnji k bi tako ropotal._DARE_ napisal/-a:da ne odperam nove teme![]()
1. me neki zanima, izklopil smo akomulator na laguni, sam zdej je problem k morm v avtoradio utipkat "code", mam dve kodi sm probavu pa ni nobena ta pravazdej najbols it na reno servis pa da mi tm dajo tapravo, al jo lahko kje drugje zvem
![]()
![]()
2. motor je 1.9 dci, ampak problem je v tem da se tm nad 2.000 rpm neki v motornem prostoru slis (ropota), kokr da ni neki pritrjen na svojmu mestu( gledu sm zracn fitlr sam ne zgleda da bi on ropotal ), a se komu sanja kaj bi lohk blo
![]()
![]()
lep pozdrav dare
Dobro preglej vso plastiko na motorju, vijak po vijak, preveri se druge zadeve tko na uc, ce ti kak vijak manjka ali podobno.
Odpri havbo in nekoga postavi za volan in naj malo stiska gas ti pa probaj locirati zvok...
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI