bortrc napisal/-a:Kok pa mislete da je megan lahko spuscen, da se lahko se normalno vozis?
Ja odvisn kaj je zate normalno, ker nekaterim so ze -3,5cm vzmeti prevec trde, drugace pa se mi zdi da je to nekak normalno (mogoce kksen 0,5 ali pa 1cm vec, nevem kaj se dobi konkretno za megane - vec ti bo ker meganovc povedu )
clio_dizel napisal/-a:ql megan. mogoce se kksno colo vecje feltne + tisto kar si reku -> ko se bojo $$ nabrali a mas mogoce filter ze notr (sportn) - ker pol bi ti se to predlagu
Ja imam filter ja. Samo ni kaksne grozno opazne razlike v zvoku. Zvok mi da predvsem dober zadnji izpusni lonec.
clio_dizel napisal/-a:ql megan. mogoce se kksno colo vecje feltne + tisto kar si reku -> ko se bojo $$ nabrali a mas mogoce filter ze notr (sportn) - ker pol bi ti se to predlagu
Ja imam filter ja. Samo ni kaksne grozno opazne razlike v zvoku. Zvok mi da predvsem dober zadnji izpusni lonec.
filtr ne da zvoka? zanimivo...kakega pa mas potem? a hladn zrak mas vredu spelan? Ker men se ravno filter nabolj zadere tam nad 4000 obratov, lonec pa v manjsih vrtljajih... glede feder, se pa dobi vsega boga za megane, od -2.5cm.. pa vse do -6cm al pa se vec (gewinde)
Sportni filter je zunanji, kupljen pa je bil v A3M trgovini. Mi je pa cist padu iz spomini kera firma je ze. Vem, da ni tko huda firma kot npr K&N. Pa sj filter da zvok sam ne tok zlo kot to opazam pri nekaterih drugih vozilih. Montiran je pa pravilno.
Me pa zanima kako imate vi urejeno, da vam cim bolj hladi filter? To je problem posebaj zdaj k so kar hude vrocine.
Lp!
Dolgo me ze ni blo tle gor na forumu. No najprej pozdrav vsem fenom.
No koncno sem znizal vozilo. In sicer sem ga znizal pri fazerju za 4 cm. fotke v kratkem na netu.
Pa se posebej lep pozdrav m_cupeju