Lep pozdrav vsem!
Upam, da mi bo uspelo objavit nekaj fotk mojega megancka. Za marsikoga izmed vas verjamem, da ni nic posebnega ampak verjemite, da je bilo vlozeno kar precej truda. No ni se popolnoma tak kot sem si ga zamislil ampak pocasi pa bo. Saj veste finance so problem. No v zelo bliznji prihodnosti ga nameravam se mau spustit pa zatemnit stekla. Pol pa mislem, da bo kr vredu.
Nalepko dol iz tanka, tudi tisto ko je na bokih,blende na luceh.. sharki...no ja ka pa vem, stvar okusa...mal bi se lahko se v detajle spustu, drgac pa znizat, zatemnit....
Andy napisal/-a:Nalepko dol iz tanka, tudi tisto ko je na bokih,blende na luceh.. sharki...no ja ka pa vem, stvar okusa...mal bi se lahko se v detajle spustu, drgac pa znizat, zatemnit....
Ja sj pravim v kratkem ga bom spustu in zatemnil. Pol bomo pa vidl kako naprej. Odvisno od financ.
Andy napisal/-a:Nalepko dol iz tanka, tudi tisto ko je na bokih,blende na luceh.. sharki...no ja ka pa vem, stvar okusa...mal bi se lahko se v detajle spustu, drgac pa znizat, zatemnit....
Ocitno je treba dat vse dol Jaz bom reko samo da je kr lepo ohranjen. Ostalo pa bom prepustil tebi. Saj je tvoj denar ti delaj z avtom kar hoces Ce bo tebi vsec bos naredil sebi dobro ne pa drugim tak da veselo sparanje $$$
ql megan. mogoce se kksno colo vecje feltne + tisto kar si reku -> ko se bojo $$ nabrali a mas mogoce filter ze notr (sportn) - ker pol bi ti se to predlagu