Clio dci (22)

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
clio_dizel
Kraj: Vrhnika

Odgovor Napisal/-a clio_dizel »

...mal nedeljskega dolgcajta -- tesa.press :wink: spredi je tut, sam sm podabu slikat :oops:
Slika
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Nice :) Barve mi je tak vsec tega cliota :)
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Odgovor Napisal/-a drhouse »

hm, slike ti ne delajo.. bi se dalo zrihtatat? ker me ful zanima kako sedejo 16ke gor (da primerjam in prestudiram zame :lol:) :wink:
Uporabniški avatar
clio_dizel

drhouse napisal/-a:hm, slike ti ne delajo.. bi se dalo zrihtatat? ker me ful zanima kako sedejo 16ke gor (da primerjam in prestudiram zame :lol:) :wink:
meni delajo..... (na 3. strani mas dokaj hude fotke :wink: ), drugace pa pejt na http://reno-f1-team.moj-album.com/, tam je vse :D
Uporabniški avatar
clio_dizel

... barvanje bobnov v petek preden sem su na lokalca :lol:

Avto in da air:
Slika

en boben pred obdelavo:
Slika

Boben med obdelavo (beri: brusenje do sijaja):
Slika

In pa po farbanju:
Slika

Pa se ena mjhna zanimivost:
nazadnje sm ga natanku po 1201,1km :!: --> podatki iz BC-ja:
-porabljeno 46,1L (not je slo 51,8L, deklarirano ma pa 50 :lol: )
-poraba 3,8L/100km (laze za 0,5L/100km)
-povprecna hitrost 43,7km/h
In odlocu sem se, da avta NIKOL! ne bom vec tko vozu. Dal bi se ubistvu se manj, samo sem se vozu po istih cestah kot obicajno, samo velik bolj umirjeno...
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

svaka cast. lepo si se potrudu....Sm jest tud zadnjic to na svojmu naredu (spredi + zadi mat crna :P ) s tem da jest nism dol jemal (prevec dela :? ), sam ce nardis kot si ti, ti ni treba vsako leto ponavljat postopka :wink:

offtopic: kwa paj tist zaen SPAR olje na pultu??? :P
Enigma motorsport
Uporabniški avatar
burka
Kraj: Trbovlje

Odgovor Napisal/-a burka »

luskan clio, lepa barva :wink:
Uporabniški avatar
clio_dizel

drmocar napisal/-a:offtopic: kwa paj tist zaen SPAR olje na pultu??? :P
:D pomoje ga je keri sabo prnesu za menjavo :P . drgac mamo pa en sodcek GTX-a 10W-40, za mal bolj zbircne pa sodcek TXT-ja 5W-40 8)

brusu sem u nulo lih zarad tega da mi nebo treba drugo leto spet (vsaj upam). pa zadi sploh ni tak problem dol uzet (samo 30 matica), spredi je pa res mal bl...

tnx za pohvale
Imperator
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Imperator »

a niso spredi diski?
?†it ... spet mam prav!
Uporabniški avatar
killah bee
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a killah bee »

Imperator napisal/-a:a niso spredi diski?
Sej to je zadnje barval, spredaj pa sam celjusti :D

Clio_dizl : a nisi ti kupu RS look odbijace itd... :?:
Uporabniški avatar
clio_dizel

killah bee napisal/-a:Clio_dizl : a nisi ti kupu RS look odbijace itd... :?:
Ja res je :D :D , samo je situacija taka, da sem za letos takih vecjih sprememb dost naredu (pomoje) in je zdej vse skupi na podstrehi. Ze to da sm kupu odbijace je mal presegl letosnje nacrte (beri: sem si mogu sposodit $$). Pocitnce bojo spet delovne in septembra se mi zdi brezveze gor tlacit, ker pol bo pa ze kmal treba feltne dol dat, pa se prehitr bi se navelicu, ce bi vse naenkrat naredu :lol: .

In zdej ko si ze lih prasu lah se povem kaksni so bli najnovejsi nacrti: in sicer sem mislu dat pac sprednji odbijac pa blatnike pa pragove gor (sam prage je treba se kupit in nevem al bi original od RS al bi kere druge, k pridejo zadi do visine letvice, v sprednjem delu bi pa dal kermu majstru zrihtat da bi se ujel z blatnikom). Potem zadnji odbijac je V6-look in bi dal tablico na sredo spodaj (tam kjer so auspuhi drugac), na levi strani bi pa skoz mrezico en nastavek ven potegnu, ker za na drugo stran se mi zdi da ni placa kej prevec zarad rezervne gume. Na tem odbijacu bi zgori zapru tam kjer pride lucka za tablico in spodaj dal diode k bi svetle nanjo. Potem prtlazna vrata bi zapru un del k pride tablca, pa napis Clio stran (tist renojev znak pa kljuka za odpirat bi pa ostala). Potem pa se na sprednjem blatniku bi zapru luknjo za zmiguce in kupu spegle z zmigovci notr (k niso tok dragi). In potem bi strihnu vse skupi naenkrat (+letvice). To je glede plastik in tega. Dal bi pa se LSD, ce bo obi nacrte zrihtu :D , pa mislu sm se stevc za temp. olja pa tlak turbine u stebricek notr in ce bo se kj kesa ostal --> psssst ventil (sam bi ga rad prej slisu na kermu dizlu :) ).

Upam da se bo tole uspelo uresnicit cez zimo. Sej do takrat boste itaq pozabl ze (zato pa sm povedu zdj) pa ne me cis 100% za besedo drzat, ker lah kj umes pride :oops: - sj veste kk je to...

Ko bo uspel pa kaksn fotosop narest pa bom nalimal gor slikce (ker sploh nevem se kako bi to kot celota zgledal)
Uporabniški avatar
clio_dizel

...pozabu sem se oment distancnike, tolk da se zravnajo kolesa z robom avta, pa cez havbo spredi bi nalepu folijo carbon-look --> zgledala bi 10kg lazja pa se kamncki nebi luknjal havbe :lol: )

Pa dobordosli tut keri drugi predlogi in graje in mnenja - kakrsnakoli pac ze :D
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Lepi cilji :) pa upam da nisi misli resno s tisto carbon look haubo :) Oky mogoce za pozimi samo tisto je ugly :)
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Odgovor Napisal/-a drhouse »

clio_dizel napisal/-a:
drhouse napisal/-a:hm, slike ti ne delajo.. bi se dalo zrihtatat? ker me ful zanima kako sedejo 16ke gor (da primerjam in prestudiram zame :lol:) :wink:
meni delajo..... (na 3. strani mas dokaj hude fotke :wink: ), drugace pa pejt na http://reno-f1-team.moj-album.com/, tam je vse :D
aha zdej pa res, takrat ko sem napisal post mi ni hotelo odpret :roll: Hudo zgleda, drgac :!: :wink:
Uporabniški avatar
d_leonit

Odgovor Napisal/-a d_leonit »

clio_dizel napisal/-a: ce bo se kj kesa ostal --> psssst ventil (sam bi ga rad prej slisu na kermu dizlu :) ).

Evo tuki mas en filmck kako se to slisi na dizlu (TDI masina) :D
http://www.boost4you.de/videos/TD_BOV_mpg1.mpg

Tukaj pa se opis o tem blow off-u
http://www.boost4you.de/blow_off_diesel.htm
Zadnjič spremenil d_leonit, dne 22 Jun 2006, 18:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Zaklenjeno