Clio dci (22)
- clio_dizel
- Kraj: Vrhnika
hm, slike ti ne delajo.. bi se dalo zrihtatat? ker me ful zanima kako sedejo 16ke gor (da primerjam in prestudiram zame
) 
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
- clio_dizel
meni delajo..... (na 3. strani mas dokaj hude fotkedrhouse napisal/-a:hm, slike ti ne delajo.. bi se dalo zrihtatat? ker me ful zanima kako sedejo 16ke gor (da primerjam in prestudiram zame)
- clio_dizel
... barvanje bobnov v petek preden sem su na lokalca
Avto in da air:

en boben pred obdelavo:

Boben med obdelavo (beri: brusenje do sijaja):

In pa po farbanju:

Pa se ena mjhna zanimivost:
nazadnje sm ga natanku po 1201,1km
--> podatki iz BC-ja:
-porabljeno 46,1L (not je slo 51,8L, deklarirano ma pa 50
)
-poraba 3,8L/100km (laze za 0,5L/100km)
-povprecna hitrost 43,7km/h
In odlocu sem se, da avta NIKOL! ne bom vec tko vozu. Dal bi se ubistvu se manj, samo sem se vozu po istih cestah kot obicajno, samo velik bolj umirjeno...
Avto in da air:

en boben pred obdelavo:

Boben med obdelavo (beri: brusenje do sijaja):

In pa po farbanju:

Pa se ena mjhna zanimivost:
nazadnje sm ga natanku po 1201,1km
-porabljeno 46,1L (not je slo 51,8L, deklarirano ma pa 50
-poraba 3,8L/100km (laze za 0,5L/100km)
-povprecna hitrost 43,7km/h
In odlocu sem se, da avta NIKOL! ne bom vec tko vozu. Dal bi se ubistvu se manj, samo sem se vozu po istih cestah kot obicajno, samo velik bolj umirjeno...
- clio_dizel
drmocar napisal/-a:offtopic: kwa paj tist zaen SPAR olje na pultu???
brusu sem u nulo lih zarad tega da mi nebo treba drugo leto spet (vsaj upam). pa zadi sploh ni tak problem dol uzet (samo 30 matica), spredi je pa res mal bl...
tnx za pohvale
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
- clio_dizel
Ja res jekillah bee napisal/-a:Clio_dizl : a nisi ti kupu RS look odbijace itd...
In zdej ko si ze lih prasu lah se povem kaksni so bli najnovejsi nacrti: in sicer sem mislu dat pac sprednji odbijac pa blatnike pa pragove gor (sam prage je treba se kupit in nevem al bi original od RS al bi kere druge, k pridejo zadi do visine letvice, v sprednjem delu bi pa dal kermu majstru zrihtat da bi se ujel z blatnikom). Potem zadnji odbijac je V6-look in bi dal tablico na sredo spodaj (tam kjer so auspuhi drugac), na levi strani bi pa skoz mrezico en nastavek ven potegnu, ker za na drugo stran se mi zdi da ni placa kej prevec zarad rezervne gume. Na tem odbijacu bi zgori zapru tam kjer pride lucka za tablico in spodaj dal diode k bi svetle nanjo. Potem prtlazna vrata bi zapru un del k pride tablca, pa napis Clio stran (tist renojev znak pa kljuka za odpirat bi pa ostala). Potem pa se na sprednjem blatniku bi zapru luknjo za zmiguce in kupu spegle z zmigovci notr (k niso tok dragi). In potem bi strihnu vse skupi naenkrat (+letvice). To je glede plastik in tega. Dal bi pa se LSD, ce bo obi nacrte zrihtu
Upam da se bo tole uspelo uresnicit cez zimo. Sej do takrat boste itaq pozabl ze (zato pa sm povedu zdj) pa ne me cis 100% za besedo drzat, ker lah kj umes pride
Ko bo uspel pa kaksn fotosop narest pa bom nalimal gor slikce (ker sploh nevem se kako bi to kot celota zgledal)
- clio_dizel
aha zdej pa res, takrat ko sem napisal post mi ni hotelo odpretclio_dizel napisal/-a:meni delajo..... (na 3. strani mas dokaj hude fotkedrhouse napisal/-a:hm, slike ti ne delajo.. bi se dalo zrihtatat? ker me ful zanima kako sedejo 16ke gor (da primerjam in prestudiram zame)
), drugace pa pejt na http://reno-f1-team.moj-album.com/, tam je vse
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
clio_dizel napisal/-a: ce bo se kj kesa ostal --> psssst ventil (sam bi ga rad prej slisu na kermu dizlu).
Evo tuki mas en filmck kako se to slisi na dizlu (TDI masina)
http://www.boost4you.de/videos/TD_BOV_mpg1.mpg
Tukaj pa se opis o tem blow off-u
http://www.boost4you.de/blow_off_diesel.htm
Zadnjič spremenil d_leonit, dne 22 Jun 2006, 18:35, skupaj popravljeno 1 krat.