Če ti kaj pomaga. Na novem Twingotu je tk. Dvakrat na hitro obrneš stikalo iz nule samo do pozicije. Tako se izklopi. Isto je za vklop. Tk je pri Twingu.
Ni mi vsec, ker kuri zarnice. Sicer je pri novejsih renojih bolje poskrbljeno, ker zasveti sele ko zalaufas motor, ampak sem vajen starih avtomobilov in avtomatsko sam prizgem luci takoj, ko se privezem.
pri xenonu je to u bistvu slaba stvar, sploh v primeru ko se nazaj ugasnejo, ko avto vzges. Na sreco pri renaultih ni tako, je pa pri marsikaterih drugih znamkah.
Renault Laguna II 2.2dci Privilege - What else is left for the great ones!?
KOKR SM JAZ SEZNANJEN se tistemu reče "lučko"... to je pa ena škatlica črna k avtomatsko prižge luči pri kontaktu... za tisto vzet vn moraš nekaj precinit... bejži na servis... dela pol ure cena 15€
to deluje na modelih laguna, espace, avantime, velsatis, oziroma na tistih ki imajo senzor za to se pravi foto dioda, namontirana pa je pod ogledalom vzvratnim notranjim ne na zunanjih, tako da ostali tega nimajo in ostane samo racunalnik za izklop dnevnih luci, ce vam pa bojo na servisu to ustregli pa je drugo vprasanje, na zalost je to zaradi tega ker morajo biti luci on tudi podnevi
Mogoče malo pozno vendar, nisem našel nič podobnega. Je kdo že kako drugače rešil zadevo kot z obiskom pri reno servisu.
Sem pa razmišljal v drugi smeri namesto da odklopiš to funkcijo narediš da se ti luči prižgejo z recimo 10 s zamikom ko vžgeš avto oz poljubno nastvljeno preko vezja in releja.