Preoblacenje tapete...
Preoblacenje tapete...
Zanima me kje v Lj in okolici je kaksen tapetnik, ki bi mi preoblekel tapete na vratih (clio l.96) v usnje in kaksna je priblizna cena material + delo?
Pa se eno vprasanje:
Doma imam crom spray, s katerim bi pobarval notranje kljuke, pa me zanima kaj naj naredim da se ne bo zacela barva luscit dol?
Pa se eno vprasanje:
Doma imam crom spray, s katerim bi pobarval notranje kljuke, pa me zanima kaj naj naredim da se ne bo zacela barva luscit dol?
Am drugace je se boljs ce plastiko prej namazes s plastik prajmerjem ( dobis ga v kerikol trgovini z barvami), ti nebo treba nic smirglat itd ... ce bos pa smirglal, pa cez sprical, se ti bodo poznali risi od papirja. ( tud ce bos brusil na vodo s papirjem 1500 + spoliral ). Tko da je velik bolj enostavno, da das plastikprejmer ( nekak matira "gladko" podlago in se barva bolj prime )
Jaz sem barval letvice tako, in nism mel nobenih problemov s tem da bi mi barva odstopla ( sem pral z vapom, pa je drzal )
Lp
Tapetniki v Ljubljani
TAPETNISTVO DIMNIK K.D.
tel (01) 542 80 42
tel (041) 704 909
TAPETNISTVO IN RESTAVRIRANJE KARL TOMSIC S.P.
(01) 511 07 41
[email protected]
TAPETNISTVO KANCILJA
tel (01) 561 20 14
TAPETNISTVO NOVAK S.P.
tel (01) 528 38 57
tel (01) 549 18 58
tel (051) 683 283
Jaz sem barval letvice tako, in nism mel nobenih problemov s tem da bi mi barva odstopla ( sem pral z vapom, pa je drzal )
Lp
Tapetniki v Ljubljani
TAPETNISTVO DIMNIK K.D.
tel (01) 542 80 42
tel (041) 704 909
TAPETNISTVO IN RESTAVRIRANJE KARL TOMSIC S.P.
(01) 511 07 41
[email protected]
TAPETNISTVO KANCILJA
tel (01) 561 20 14
TAPETNISTVO NOVAK S.P.
tel (01) 528 38 57
tel (01) 549 18 58
tel (051) 683 283
Vrjetno je Drmo mislu na tega http://www.opinfos.com/slo/01/kermavner/Drmo napisal/-a:en dobr tapetnik je pri dolgem mostu na vicu...baje je drag, sam zelo dober![]()
da se ne bo luscilo moras najprej zbrusit z zelo finim smerglom, potem razmastis z razredcilom in spricnes
Ta je zelo dober in ti nardi v piko je pa res da je malo drazji kot drugi susmarji ampak kakovost ni vprasljiva
Men je racunu za stir tapete 17k sit ali neki tazga sam je uporabu avtomobilsko usnje......zapel se tam pa uprasi za kok kesa ti nardi...zberes materijal in to ti je to
jp...tega sm misluFastDay napisal/-a:Vrjetno je Drmo mislu na tega http://www.opinfos.com/slo/01/kermavner/Drmo napisal/-a:en dobr tapetnik je pri dolgem mostu na vicu...baje je drag, sam zelo dober![]()
da se ne bo luscilo moras najprej zbrusit z zelo finim smerglom, potem razmastis z razredcilom in spricnes
Ta je zelo dober in ti nardi v piko je pa res da je malo drazji kot drugi susmarji ampak kakovost ni vprasljiva![]()
Men je racunu za stir tapete 17k sit ali neki tazga sam je uporabu avtomobilsko usnje......zapel se tam pa uprasi za kok kesa ti nardi...zberes materijal in to ti je to
...pa se glede strihanja notranjih kljuk...odvisno je od plastike. Ce je taka plastika kt so zunanje letvice pol nebo slo z smirglom ker bos vse scufal in bo se vecji drek. najbols je res plastik primer
Enigma motorsport
ko barvas kljuke, obvezno z nitrojem ocisti povrsino! potem pa plastik primer, ce ne bo vse slekoprej zacelo odstopat.
pa se neki glede krom sprejev, vecina je takih ki se lepo svetjo, sam se pa nikol ne posusijo. Je po enmu tednu se vedno mokr na otip, tko da moras obvezno lakirat cez (potem zgubi lesk, nevem kje je fora
)
Js sem probal ze vec krom sprejev pa to ni tko kot pravo kromiranje, prvo poizkusi na kaki drugi stvari da ne zaj****. Sam moj nasvet.
pa se neki glede krom sprejev, vecina je takih ki se lepo svetjo, sam se pa nikol ne posusijo. Je po enmu tednu se vedno mokr na otip, tko da moras obvezno lakirat cez (potem zgubi lesk, nevem kje je fora
Js sem probal ze vec krom sprejev pa to ni tko kot pravo kromiranje, prvo poizkusi na kaki drugi stvari da ne zaj****. Sam moj nasvet.