Renaut Megane - follow me home funkcija

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
dizl

Renaut Megane - follow me home funkcija

Odgovor Napisal/-a dizl »

Imam eno vprasanje: ko smo avto priklopili na tester, je pokazalo, da je vklopljena "funkcija follow me home", ki pa sicer ne deluje.

Zanima me, a kdo ve, a je treba software drug dat gor, al je kje drugje kaka finta ?

Funkcija se mi zdi dost uporabna, tak da bi si jo vklopu, ce kdo ve, kaj naredit.

LP,
Matej
suska

Odgovor Napisal/-a suska »

kolikor jaz vem, je funkcija follow me home to, da ko ugasnes avto, poblendas z lucmi, pa gorijo kratke cca 1 min, potem se pa same ugasnejo - toliko casa da prides npr. do vhodnih vrat
suska
Uporabniški avatar
Solero
Kraj: Maribor

Re: Renaut Megane - follow me home funkcija

Odgovor Napisal/-a Solero »

dizl napisal/-a:Imam eno vprasanje: ko smo avto priklopili na tester, je pokazalo, da je vklopljena "funkcija follow me home", ki pa sicer ne deluje.

Zanima me, a kdo ve, a je treba software drug dat gor, al je kje drugje kaka finta ?

Funkcija se mi zdi dost uporabna, tak da bi si jo vklopu, ce kdo ve, kaj naredit.

LP,
Matej
Mah ne vem ce je lih ta funckija uporabna. Aktiviras pa jo isto kot da bi dolge luci vklopil pri ugasnjenem vozilu. Mislim da je 15sek interval potem pa luci ugasnejo. npr. ce 3x potegnes rocico za dolge luci(poblendas) bodo luci svetile se cca 45sek potem ko bos vozilo zaklenil. Nato same ugasnejo.
scrat
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a scrat »

za kaksne pa ta funkcija pride prou.
dizl

Odgovor Napisal/-a dizl »

Bom probu tole z blendanjem, da vidim ce dela.

Drugace pa naceloma je res brezvezna funkcija, sam na vikendu mi pa pride prav, ko u cisti temi pridem, da lahk kljucavnico najdem na vratih od bajte.

LP,
M
dare01
Kraj: Trebnje

Odgovor Napisal/-a dare01 »

dizl napisal/-a:Bom probu tole z blendanjem, da vidim ce dela.

Drugace pa naceloma je res brezvezna funkcija, sam na vikendu mi pa pride prav, ko u cisti temi pridem, da lahk kljucavnico najdem na vratih od bajte.

LP,
M
saj v bistvu je za to namenjena ta funkcija. ko avto ugasnes in ko odpres vrata(luci se ugasnejo) potem "poblendas" in so luci prizgane 30 sekund. lahko poblendas do stirikrat zaporedoma in luci so prizgane najvec dve minuti. nato se ugasnejo.
Uporabniški avatar
killah bee
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a killah bee »

Kaj pa ce imas garazo, pol ta funkcija ne pride v postev :D
virko
Kraj: Dolenjska

Odgovor Napisal/-a virko »

No ja, ta funkcija vcasih pride kar prav ;) ... se bolje bi pa bilo, da bi lahko kdaj to funkcijo lahko vklopil kar preko daljinca :wink:
LIFE IS TOO SHORT TO DRIVE A GOLF DIESEL !
.....................................................................
http://www.virc-sp.si - računalniške storitve, spletne strani, itd...
http://www.mk-napoleon.si - Moto klub Napoleon Trebnje
Uporabniški avatar
Foe
Kraj: Kotlje

Odgovor Napisal/-a Foe »

Ja moja laguna je mela to moznost ... sam kartico rabis tako ... zdaj mi tam sam lucka utripne ko odprem oz. zaprem tam bi moral bit se en gumbek.
Slika
dare01
Kraj: Trebnje

Odgovor Napisal/-a dare01 »

Foe napisal/-a:Ja moja laguna je mela to moznost ... sam kartico rabis tako ... zdaj mi tam sam lucka utripne ko odprem oz. zaprem tam bi moral bit se en gumbek.
jaz sem imel ta novo laguno in je imela to moznost. si na kartici pritisnil gumb in so se prizgale dnevne luci. v knjizici za uporabo je pisalo da je ta funkcija zato da "lazje in hitreje najdes avto na velikih parkiriscih". ce pozabis :wink: .
Uporabniški avatar
Solero
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a Solero »

dare01 napisal/-a:
Foe napisal/-a:Ja moja laguna je mela to moznost ... sam kartico rabis tako ... zdaj mi tam sam lucka utripne ko odprem oz. zaprem tam bi moral bit se en gumbek.
jaz sem imel ta novo laguno in je imela to moznost. si na kartici pritisnil gumb in so se prizgale dnevne luci. v knjizici za uporabo je pisalo da je ta funkcija zato da "lazje in hitreje najdes avto na velikih parkiriscih". ce pozabis :wink: .
Saj ti smerokazi zagorijo od odklepu v primeru da isces svoj avto na parkplacu. Saj ce imas prostorocno kartico ter da vozilo odklenes preko kartice, se ti prizge notranja luc v vozilu.. za zunanje pa ne vem.. mozno da je finta da z kombinacijo dveh gumbov aktiviras se zunanje.
cky2k

Re: Renaut Megane - follow me home funkcija

Odgovor Napisal/-a cky2k »

Živjo,

Bom kr tuki vprašal za Cliota letnik 2004. Kje bi se dalo kupiti modul za funkcijo Follow me home,
na ta način, da ko odkleneš avto da se prižgejo meglenke ali dnevne luči in ko izvlečeš ključ enako in potem ugasnejo naprimer po 30 sekundah. Mogoče kdo ve koliko to približno stane?

Lp
Odgovori