Hladilnik pusca
Hladilnik pusca
Kaj priporocate?
menjava za novega
menjava za rabljenega
flikanje?
Kake opcije mam in koliko me bodo stale?
HVALA
menjava za novega
menjava za rabljenega
flikanje?
HVALA
Re: Hladilnik pusca
Najcenejsi "flikar kilerjev" je v Smarci pri Domzalah:Tadej napisal/-a:Kaj priporocate?
menjava za novega
menjava za rabljenega
flikanje?
HVALA
GSM:041-886397 in 031-359394
Meni ko je na istem meganu spuscal oddusni cep mi je brezplacno zamenjal tesnilo.Uglavnom je majstr full dober v tem poslu in naredi tako kot mora.
Poklici in se informiraj glede cene.
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
ce ne pusca veliko (ni luze pod avtom) probaj s tekocino za masenje hladilnikov
zatesni 100%, ce le ni prevelika luknja (motorju ne skoduje, ce je moj prenesl bo tvoj tudi)
ce je luknja prevelika in lahko dostopna nesi zaflikat
jaz sem nosil flikat k enemu majstru na dolgi most
ponavadi je recunal okrog 2500sit (tam kjer je zalil je drzalo ampak kaj ko je bla vsak mesec nova luknja no drugem koncu
)
po treh letih flikanja in masenja sem se razjezil in kupil novega za 50k sit
ce dobis rabljenega poceni in da sigurno ne pusca vzemi tistega
ce se dobi novega poceni kupi novega
zatesni 100%, ce le ni prevelika luknja (motorju ne skoduje, ce je moj prenesl bo tvoj tudi)
ce je luknja prevelika in lahko dostopna nesi zaflikat
jaz sem nosil flikat k enemu majstru na dolgi most
ponavadi je recunal okrog 2500sit (tam kjer je zalil je drzalo ampak kaj ko je bla vsak mesec nova luknja no drugem koncu
po treh letih flikanja in masenja sem se razjezil in kupil novega za 50k sit
ce dobis rabljenega poceni in da sigurno ne pusca vzemi tistega
ce se dobi novega poceni kupi novega
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Tiste tekocine za masenje luken ti ne priporocam prevec ker masi se tudi kaj druga kot luknje, pri renojih se pa ze tako rad tist "drek" not dela. Najboljs bi ga blo zasvasat ce gre, al pa kr menjat za dobrega rabljenega al pa novega (s tem bos mel v naslednjih letih se najmanj tezav). Po menjavi pa dej not lepo antifriz in DESTILIRANO vodo. Ne tiste iz pipe notr nalivat.
Jah trenutno je tako da mam registracijo konc mesca in zdej sem ze mel en velik strosek. Tako da dokler si financno ne opomorem nebi menjal hladilnika, pol bi pa kar novega kupil. Zato bi zdej za kak mesec ali dva samo zakrpal zadevo, da mi ne bo naenkrat vsa voda vn stekla...
S cem bi lahko od zunaj flikal?
S cem bi lahko od zunaj flikal?