Twingo mrknil
Twingo mrknil
Po tehnicnem pregledu (bp) je avto naredil se 10m in mrknil. Ce ga poskusim vzgat, kao nekaj hoce, po par obratih pa povsem omaga. Sicer sumim na vzigalni blok, vendar mi je cudno da prakticno vzge, potem nekaj casa dela kot bi imel premalo stantgasa (od oka bi rekel 300 do 400 obratov), nato povsem crkne.
Glede na simptome sem tudi bencinsko pumpo posumil, ceprav ta dela na posluh bp, vprasanje pa je kaksen tlak oz bolj pretok dosega. Ce se je ze kdo srecal s podobnim problemom, prosim za kakrsen koli nasvet.
Vec na cesti nisem mogel preveriti, bom videl ko avto spravim domov.
Hvala!
Glede na simptome sem tudi bencinsko pumpo posumil, ceprav ta dela na posluh bp, vprasanje pa je kaksen tlak oz bolj pretok dosega. Ce se je ze kdo srecal s podobnim problemom, prosim za kakrsen koli nasvet.
Vec na cesti nisem mogel preveriti, bom videl ko avto spravim domov.
Hvala!
LP, Samojed
Caki, caki:
a direkt po opravljanju tehnicnega pregleda je mrknil???
Pa ziher so fantje ko so priklapljali aparature kaj zjebal.
Preglej konektorje,...
Z gasom najbrz tud ne vzge (ce bi bil lerlaufventil odklopljen)?
Drugac moj twingic je zdej tud ze v funkciji, Safrane pa v garazi za cez zimo.
LP, Blaz.
a direkt po opravljanju tehnicnega pregleda je mrknil???
Pa ziher so fantje ko so priklapljali aparature kaj zjebal.
Preglej konektorje,...
Z gasom najbrz tud ne vzge (ce bi bil lerlaufventil odklopljen)?
Drugac moj twingic je zdej tud ze v funkciji, Safrane pa v garazi za cez zimo.
LP, Blaz.
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
Zadeva je taka. Avto je sedaj doma, moja diagnostika je, da je 95% sla bencinska pumpa. Sicer bi lahko na tehnicnem pizdil, ampak avto je dela, se ospeljal skozi vrata in po 10m crknil. Ce parkrat dam kontakt (da zalaufa pumpa, ki pa spusca cudne zvoke), potem vzge za 2 do 3 sekunde. Ce startam direkt samo vsake toliko prdne. Ocitno ni tlaka, sem pa ze omenil da zvok pumpe ni "ta prav". Ve kdo kje in za koliko se jo da dobit, najbolje v okolici LJ, ceprav glede na meni znane cene se tud v KR ali NM zapeljem.
Blaz, me veseli za twingota, jaz bom pa tudi tega postimal, pa ce se na glavo postavim!
Blaz, me veseli za twingota, jaz bom pa tudi tega postimal, pa ce se na glavo postavim!
LP, Samojed
avto roma, miklavz pri mariboru al kaj je ze .) So bli neki problemi pol pri montazi, ker ma malo drugace narejeno, ampak je rekel serviser da ni problema. So porihtali pa dela brez blema...ze trkam na les no.Samojed napisal/-a:Ce ne ves firme, kje je to bilo?
Cena je tam tam ja, od 20 do 24 jurjev menda.