Punci je zakuhal. zato sem naredil velik servis. Ravnanje glave, menjal je dihtungo, jermen, vodno pumpo, svecke, olje, hladilno tekocino, killer (puscal je),nosilec motorja....Zadeve je servisiral mojster ki ze vec let dela na renaultovem uradnem servisu. Zadeva pa je taka. Zdaj pa med voznjo trokira. Pospeske ima zelo slabe. Obrati v prostem teku tudi vcas padejo na 500 obratov pogosto pa pridejo tudi prek 1500 rpm.Ko prestavljam pogosto tudi crkne im potem ko ponovno vzge obrati ponorijo ko pritisnem sklopko. Ce potem avto ugasnem in nazaj prizgem so obrati spet dokaj normalni.Ko sem serviserju se dvakrat avto peljal naj ze zrihta mi je menjal se na uplinjacu potenciometer ter motorcek prostega teka. Vendar se kar isto. Nazadnje je menjal tudi nek "difuzor"(ne vem kaj je to).
Zdaj pa ker vidim da ste na forumu kar macki a ima kater pojma kaj bi to lahko bilo? Sploh hladnemu obrati pridejo v prostem teku tudi na 2000 rpm.
Po servisu sem morel tudi se enkrat dolit 3 deci vode... Baje je to normalno po takem servisu?
Hvala lepa za odgovore.
Res bi prosil ce pomagate ker sem ze kar veliko (prevec) denarja zdeval v ta motor pa se vedno ne gre prav. Hvala lepa!