Roll-bar R5 GTT
Roll-bar R5 GTT
Zanima me ce kdo ve, kje bi dobil nacrte ali vsaj skice od originalne kletke za r5 gr N ali A.?
Hvala
Hvala
- Little_tortilia_boy
ne da bi pametoval, ker newem ce je to res ampak:Little_tortilia_boy napisal/-a:poglej na omp-jevi strani katera kletka naj bi prsla v petko in pa slikco pol kako zgleda mislm da se da vse vidt, za mere pa magar premers avto, ce ne gre drugac, me pa zanima ce misls met to za road car al za kej druzga, ker se ne da homologirat razn v avtu za rally
enkrat sem ujel da se na noben nacin ne da kletke homologirati
ker ce malo pomislimo bi to skoraj vsak ze dal noter...mogoce bi selo serijsko zacel to delat...ampak pol bi folk se bolj odbito vozil z mislijo: saj imam kletko...saj sem varen
bi se moral na LPP pozanimati
lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
no sej zato sem pa reku da ne bom trduDrmo napisal/-a:Valda da se da rally avto registrirat...pa se po cest se lahk z njim vozs...je pa tko, da mora ustrezat FIA pravilniku. Ena mazda vem da je bla k se je tip z njo vozu po cest, pa se ene par rallyjev je startuNevem kje si ti to slisu da se rally avta ne da registrirat
lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
- Little_tortilia_boy
- Little_tortilia_boy
hja sej mora bit vsak avto registriran, ce zeli voziti rally, ker se vozijo tudi po odprtih cestah. in se ti celo zgodi, ko se vozis od enega do drugega brzinca (po odprti cesti), da te ustavi policist in zahteva dokumente (kot da se tebi ne mudi, ker moras v tocno dolocenem cajtu priti do naslednjega brzinca). tud to se nam je ze zgodilo
sam hvalabogu je mel policaj dober dan
drugace pa mislim da ni dovoljeno imeti rollbara v civilnem avtomobilu, tud nism se nobenga vidla, ga bi ga imel...
drugace pa mislim da ni dovoljeno imeti rollbara v civilnem avtomobilu, tud nism se nobenga vidla, ga bi ga imel...
Kdor kasneje zavira je dalj časa hiter!