Roll-bar R5 GTT

Modifikacije vozil
TURBO16V

Roll-bar R5 GTT

Odgovor Napisal/-a TURBO16V »

Zanima me ce kdo ve, kje bi dobil nacrte ali vsaj skice od originalne kletke za r5 gr N ali A.?

Hvala
Uporabniški avatar
Little_tortilia_boy

Odgovor Napisal/-a Little_tortilia_boy »

poglej na omp-jevi strani katera kletka naj bi prsla v petko in pa slikco pol kako zgleda mislm da se da vse vidt, za mere pa magar premers avto, ce ne gre drugac, me pa zanima ce misls met to za road car al za kej druzga, ker se ne da homologirat razn v avtu za rally
Slika
TURBO16V

Odgovor Napisal/-a TURBO16V »

Avto bo narejen samo za mojo duso , mogoce ga bom tudi registriral, sej ce mam kletko not mislim da mi ne bo noben srau, sej se gre za mojo varnost, a ni tak
Uporabniški avatar
Duli
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a Duli »

tu dopovedat nasim plavcem zna in bode biti velik problem...
Uporabniški avatar
matijagtt
Kraj: Kamnik

Odgovor Napisal/-a matijagtt »

za petko turbo se dobi homologiran za 210 jurjov,za cestno uporabo.ce nimas homo,grejo tablce pa-pa.bedno ampak tko je,sm se za svojo pozanimu,sam pol k sm vidu kak to delajo me je minil.....skoda avta.res pa je da je varn....pa da hudo zgleda.
Uporabniški avatar
BlackWind
Kraj: Kranstrdam

Odgovor Napisal/-a BlackWind »

Little_tortilia_boy napisal/-a:poglej na omp-jevi strani katera kletka naj bi prsla v petko in pa slikco pol kako zgleda mislm da se da vse vidt, za mere pa magar premers avto, ce ne gre drugac, me pa zanima ce misls met to za road car al za kej druzga, ker se ne da homologirat razn v avtu za rally
ne da bi pametoval, ker newem ce je to res ampak:
enkrat sem ujel da se na noben nacin ne da kletke homologirati :!:
ker ce malo pomislimo bi to skoraj vsak ze dal noter...mogoce bi selo serijsko zacel to delat...ampak pol bi folk se bolj odbito vozil z mislijo: saj imam kletko...saj sem varen :roll:
bi se moral na LPP pozanimati ;) najbrz se da tako kot je rekel tortilia boy samo za rally seveda se pa rally car ne da registrirati....
lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom :P
www.avtohisa-REAL.si
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

Valda da se da rally avto registrirat...pa se po cest se lahk z njim vozs...je pa tko, da mora ustrezat FIA pravilniku. Ena mazda vem da je bla k se je tip z njo vozu po cest, pa se ene par rallyjev je startu :wink: Nevem kje si ti to slisu da se rally avta ne da registrirat :roll:
Enigma motorsport
Uporabniški avatar
BlackWind
Kraj: Kranstrdam

Odgovor Napisal/-a BlackWind »

Drmo napisal/-a:Valda da se da rally avto registrirat...pa se po cest se lahk z njim vozs...je pa tko, da mora ustrezat FIA pravilniku. Ena mazda vem da je bla k se je tip z njo vozu po cest, pa se ene par rallyjev je startu :wink: Nevem kje si ti to slisu da se rally avta ne da registrirat :roll:
no sej zato sem pa reku da ne bom trdu ;)
lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom :P
www.avtohisa-REAL.si
Uporabniški avatar
Little_tortilia_boy

tko k je drmo reku, ce hoces met avto z kletko in pa za na cesto, more bit registriran kot "specialno vozilo" te pa nastopajo na GHD-ju tisti prov za rally niso registrirani, uglavnem kletka pa serijski avto in registracija no go....
Slika
Uporabniški avatar
matijagtt

za 5 gt turbo ma sparco kletko z homologacijo za 815 e...sm jst ze hotu jo narocit...pa sm vidu da je treba dost armaturo zrezat pa steno spredi...pa zlo velik avtov z kletko se okol fura...sam mal je treba pogledat...ne sam spojlarje pa podalske pa auspuhe bult... :D :D :D :D
Uporabniški avatar
Little_tortilia_boy

to zihr ni homologacija za na cesto kot navadn avto....sej omp ma tud kletko pa kaj...
Slika
Uporabniški avatar
matijagtt

ce ti tko misls pol ok...jst sm se pozanimu pa vem da se da...kdo ti bo pa moril ce mas tuv in gres na lpp...ce ga pa nimas pol pa valda ne bo za cestno uporabo...sparco pa da tuv za 5 gtt...
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

sej nevem zakaj ga nebi dal ce so kletko stestiral pa naredil prav za ta avto...isto ti je to kt luci al pa avspuh :wink:
Enigma motorsport
Uporabniški avatar
spela
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a spela »

hja sej mora bit vsak avto registriran, ce zeli voziti rally, ker se vozijo tudi po odprtih cestah. in se ti celo zgodi, ko se vozis od enega do drugega brzinca (po odprti cesti), da te ustavi policist in zahteva dokumente (kot da se tebi ne mudi, ker moras v tocno dolocenem cajtu priti do naslednjega brzinca). tud to se nam je ze zgodilo :) sam hvalabogu je mel policaj dober dan :)

drugace pa mislim da ni dovoljeno imeti rollbara v civilnem avtomobilu, tud nism se nobenga vidla, ga bi ga imel...
Kdor kasneje zavira je dalj časa hiter!
Uporabniški avatar
matijagtt

no tle je ene par slik 5 gt turbo k majo naknadno ugrajeno kletko........pa ne mi rect da so za rally vozt :D :D :D

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Odgovori