Clio I, daljinsko, motor ne vzge
en neumn predlog, ampak pr men je blo isto, mogoce je tud pr njemu (samo dvomm, probat pa ni greh), naj pregleda tist kabl k je masa iz akumulatorja na karoserijo ... kot pravm to je najbl "bedn" razlog k bi lahko bil ... drugac ti bojo pa za druge stvari se drugi napisal ...
p.s.: pr men ni blo nikjer elektrike v avtu k je blo to ... motor ni vzgal, niti centralno ni delalo, niti zmigavci niti nc ...
p.s.: pr men ni blo nikjer elektrike v avtu k je blo to ... motor ni vzgal, niti centralno ni delalo, niti zmigavci niti nc ...
Lp RoZleht
prvo naj proba kljuc na novo sprogramirat, ker ce je dolocen cas brez baterije ga je treba na novo preprogamirati.
ce avto vergla v prazno pomeni da bencinska pumpa ne dela, ker je zaradi blokade odlopljena in nima stroma. vsedi se na zadnji zic in naj tvoj kolega da kontakt in poslusaj pumpo ki se bo oglasila za par sekund, ce ni izpod zdica nobenga zvoka pol je treba v skrajnem primeru pumpo prevezat.
ampak prvo preprogramiraj daljinca, cenej resitev pa se dlajinsko bo spet imel...
ce avto vergla v prazno pomeni da bencinska pumpa ne dela, ker je zaradi blokade odlopljena in nima stroma. vsedi se na zadnji zic in naj tvoj kolega da kontakt in poslusaj pumpo ki se bo oglasila za par sekund, ce ni izpod zdica nobenga zvoka pol je treba v skrajnem primeru pumpo prevezat.
ampak prvo preprogramiraj daljinca, cenej resitev pa se dlajinsko bo spet imel...
tapru usposobi da ti bo daljinsko odklepalo avto, nato ti bo zacel tudi vzigat.
pac varnostna blokada motorja. da se pa vzgat avto tudi ce ga ne odklenes z daljincom.
kolega na 19-ki 1.8, je pogledal v servisno knjizco in prebral ven kako to nardit, baje da neka koda ki jo vpises preko stopalke za gas, sam ne me za besedo drzat nisem tega sam delal niti videl, samo slisal sem.
probaj poisci knjizco od avta baje tam pise...
pac varnostna blokada motorja. da se pa vzgat avto tudi ce ga ne odklenes z daljincom.
kolega na 19-ki 1.8, je pogledal v servisno knjizco in prebral ven kako to nardit, baje da neka koda ki jo vpises preko stopalke za gas, sam ne me za besedo drzat nisem tega sam delal niti videl, samo slisal sem.
Kolkr jst vem pritiskas gumb ( notranji) za odklepanje in zaklepanje v dolocenih zaporedjih in tako vneses kodo.teso napisal/-a:tapru usposobi da ti bo daljinsko odklepalo avto, nato ti bo zacel tudi vzigat.
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
ja sej pravim da nism tega sam nikoli delal, zato nisem vedel kak se vnasa koda, verjetno bo kr drzalo da preko tega gumba.Tommy28 napisal/-a:Kolkr jst vem pritiskas gumb ( notranji) za odklepanje in zaklepanje v dolocenih zaporedjih in tako vneses kodo.teso napisal/-a:tapru usposobi da ti bo daljinsko odklepalo avto, nato ti bo zacel tudi vzigat.
isto se je zgodilo na nasem kliotu, letnik 2000, ob pritisku na kljuc se ni zgodilo nic, ce sem ga odprl rocno sem lahko avto sicer vzgal pa je po nekj sekundah ugasnil in potem ni vec vzgal. ce rdeca lucka na armaturi, katera kaze, da je blokada motorja vklopljena utripa hitro potem je kriv kljuc, verjetno je zanic, vsaj pri meni je bilo tako. Probaj z rezervnim pa ce bo ta odprl potem je zagotovo kljuc. jaz moram zamenjati oziroma narociti nov kljuc a ima kdo podatek koliko to stane?