Kolektor izpuha 1.6 (K7M)
Kolektor izpuha 1.6 (K7M)
Pozdravljeni!
Iscem kolektor za K7M02 motor (1.6) Megane I '97...
Nov / star karkoli.. Mogoce kak odpad, kje bi nasel to zadevo..
Predlogi dobrodosli..
Iscem kolektor za K7M02 motor (1.6) Megane I '97...
Nov / star karkoli.. Mogoce kak odpad, kje bi nasel to zadevo..
Predlogi dobrodosli..
BRUKI napisal/-a:Ce je kvalitetno zavarjen....drzi kar nekaj let...
Tertinek ima kolektorje....obnovljene....za ceno ne vem ....ker jih sam dajem na varenje.
Tertinek v MB jih ima za okoli 27.000 (obnovljene). Drugace pa mam enega mojstra,ki vari "gus" pa potem nekoga ki bi mi ga zbrusil, kajti zaradi varjenja ga rado potegne malo in ga je treba pobrusit naknadno..
Iscem pa se alternative
Hehe tisto glede varjenja ni panike. Lahko dam tudi na "Varilni institut" Fakultete za strojnistvo v Mariboru je kr nekaj mojih studijskih kolegov tam ostalo.. A vseeno dam to raje nekomu, ki vsako dnevno dela z temi zadevami in ve kako se stvari streze..
No tisto je zanimiva varianta da bi ga privil na staro glavo.. ampak pol se morem staro K7M glavo iskat okoli.. R19 se nima K7M motorja, le Clio II..
Aja pa ni pocen samo na zunanji strani temvec z spodnje strani tudi ,tako da ga ne mores zavarit ce je privit na glavo..
Tadej: jap saj taksna je cena tudi pri Renault-u za novega + tesnilo dobis zravn pa 2leti garancije pa ce pristejem se katalizator (original) sem ob 100k takoj
No tisto je zanimiva varianta da bi ga privil na staro glavo.. ampak pol se morem staro K7M glavo iskat okoli.. R19 se nima K7M motorja, le Clio II..
Aja pa ni pocen samo na zunanji strani temvec z spodnje strani tudi ,tako da ga ne mores zavarit ce je privit na glavo..
Tadej: jap saj taksna je cena tudi pri Renault-u za novega + tesnilo dobis zravn pa 2leti garancije pa ce pristejem se katalizator (original) sem ob 100k takoj