Menjava peCke
Menjava peCke
Mal mi curi iz peCke in bi jo zamenju predn me zalije pa me zanima ce je treba snet celo armaturo dol al je kaka druga alternativa za menjavo. Avto pa je R19 16v. Pa sej majo tak vse 19 isto.
Hvala za pomoC
Hvala za pomoC
Armaturo je treba ven potegnt.
Cajt si vzet posravfat stikala okol volana dol, pa sredinska stikala dol(gretje, pa okol salthebla pa itd..).
Z zunanje strani je treba ventilator odsravfat ker so spodaj se vijaki od ohisaja pecke.
Ker same pecke ne bos dobil ven, potegnt je treba celo ohisje z loputami ven....
Cajt si vzet posravfat stikala okol volana dol, pa sredinska stikala dol(gretje, pa okol salthebla pa itd..).
Z zunanje strani je treba ventilator odsravfat ker so spodaj se vijaki od ohisaja pecke.
Ker same pecke ne bos dobil ven, potegnt je treba celo ohisje z loputami ven....
Jap je kr neki dela, sam ce je treba je treba. Drugac bom lah akvarij odpru
. Sm pa zdej gledu manual od R19 in pise da je treba snet armaturo da prides do vent box-a, ker ga mores snet dol da lahko dobis ven pecko. No ja lahk bi renojevci nagruntal kak bolj eleganten dostop da res nebi blo treba pol avta razdret.
p.s. sicer pa odvisno kolk je kej star tvoj avto, men je na petki spustu po cca 15 letih, na 19 pa po 14 letih (sklepam da se prej noben ni menjavu tega) je pa odvisno tut kak antifriz je not pa kolk ga je, ker bolj ko mas gajstno mesanco bolj razzira.
p.s. sicer pa odvisno kolk je kej star tvoj avto, men je na petki spustu po cca 15 letih, na 19 pa po 14 letih (sklepam da se prej noben ni menjavu tega) je pa odvisno tut kak antifriz je not pa kolk ga je, ker bolj ko mas gajstno mesanco bolj razzira.