Cisto tak iz firbca me zanima ali je kak clan RK tukaj, ki se je ali se se ukvarja z avtoakustiko oz. s tekomovanji pa naj bo to v kvaliteti ali v glasnosti ?
Lahko tut kaksno slikco vasega avtoakusticnega sistema gor vrzete in napisete kaj imate. Mogoce se kaksne rezultate dosegli na avtoakusticnih tekomvanjih ?
Damir ima podjetje Explosion. Prodaja in montaza avtoakusticnih sistemov. Za potrebe kluba pa je tudi nabavil db merilec in ga je posojal Explosion car audio clubu za potrebe klubskih meritev in za avtoakusticna tekmovanja, ki jih je klub organiziral.
sal3 napisal/-a:Jaz se pripravljam za drugo leto. Avto je Twingo usmerjeno bo pa v SQ vode
js tja ne grem ker je brezveze! ce nimas neke DLS sisteme te sodniki u glavo j***jo z nekimi malenkostmi! je dB drag bols pa street battle!
je kolega tut tekmoval v emma SPL pa jih je preklel da se ne rece!
AR bo alpine 9853r spredaj DLS R6midi in UP1 TW zvezano prek aktive na DLS amp. Sub bo pa Type-r 12" na DLS ampu tako da sem razmisljal v tej smeri, ceprav ne z namenom da bi ustregel sodnikom. Pac mi je taka kombinacija usec
sal3 napisal/-a:AR bo alpine 9853r spredaj DLS R6midi in UP1 TW zvezano prek aktive na DLS amp. Sub bo pa Type-r 12" na DLS ampu tako da sem razmisljal v tej smeri, ceprav ne z namenom da bi ustregel sodnikom. Pac mi je taka kombinacija usec
No pac odlocit se je treba. Ce imas noter to kar je tebi vsec in ker je tebi vsec. Se pa vcasih zato izgubi kaksna tocka.
Ampak sam sem delal vedno in samo zase.
Sedaj pa ni vec casa in prostora v avtu
so bili pa lepi casi.
A lahk kdo pove te osnove nekaj jih vem nekaj pa ne SQ pa dB Drag pa ce je se kaj .... enkrat sem sicer bil prisoten zravn in druga kot rumplanje nisem slisal....Sq je merjenje frekvence al kaj? No ce se komu da