Kako naredit tako da bo avto vzgal tudi ce ga ne odklenes preko original daljinca.Na servisu pravjo da negre,ampak zihr je kaksna varianta kako bi prisel mimo te blokade motorja? Ima kdo kaksno idejo?
Je kdo ki je vgradil v tak avto si alarm in uporablja samo daljinec od alarma, ne pa tudi original?
Gre pa za 1.2 motor, l. 99 .
Twingo l99 , kako naredit da avto vzge ???
Jaz sem dal original oddajnik iz kljuca ven in ga montiral k sprejemniku v stropno konzolo. (ne sicer pri twingicu, ampak je enak sistem)K alarmu je treba seveda prigradit dodaten relejcek (se aktivira in ob zaklepu in ob odklepu alarma) in speljati dve zici do konzole.
Dela ze dve leti bp, edini minus je, da je treba razdret konzolo ko zmanjka baterije.
Lahko pa naredis se 3V napajanje iz akuja, meni se ni dalo.
Dela ze dve leti bp, edini minus je, da je treba razdret konzolo ko zmanjka baterije.
Lahko pa naredis se 3V napajanje iz akuja, meni se ni dalo.
To opcijo sem si nameraval pustiti kot zadnjo opcijo ce nebo druge.Sicer je res malce domaca,ampak ocitno nisem edini ki tako razmislja tako da tok slaba pa spet nemore bit
.
Upam da se bo dalo zbrisati zahtevo po kodi, cene bom pa pac razdrl kljuc in oddajnik pritrdil tja notri.Sej imas narejeno verjetno samo tako da ko avto odklenes da rele "stisne" oddajnik? Ali imas tudi ob zaklepu to narejeno?
Upam da se bo dalo zbrisati zahtevo po kodi, cene bom pa pac razdrl kljuc in oddajnik pritrdil tja notri.Sej imas narejeno verjetno samo tako da ko avto odklenes da rele "stisne" oddajnik? Ali imas tudi ob zaklepu to narejeno?
....
Jaz sem tako predelal Espaca, ki sicer nima IR imobilizatorja, ampak cip v kljucu za immo.
IR sem namrec obdrzal zato, da se mi ob odklepu notranje luci prizgejo in ob zaklepu ugasnejo, ker mi je to pac pomembno.
Tako da mi rele kot sem ze zgoraj napisal pikne vsakic (ob odklepu in ob zaklepu).
To je definitivno najenostavnejsa opcija, vsaj za espace ki ima elektroniko za notranje luci in CZ pod sedezem.
IR sem namrec obdrzal zato, da se mi ob odklepu notranje luci prizgejo in ob zaklepu ugasnejo, ker mi je to pac pomembno.
Tako da mi rele kot sem ze zgoraj napisal pikne vsakic (ob odklepu in ob zaklepu).
To je definitivno najenostavnejsa opcija, vsaj za espace ki ima elektroniko za notranje luci in CZ pod sedezem.