Kje servisirati cliota in kje kupovati dele???

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
Solero
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a Solero »

Dokler je avto v garanciji, ga servisiraj pri pooblascenih serviserjih. Pol pa po lastni presoji. Sam sem mel dobrega majstra tu v nasi okolici. A mi je za Megana rekel, da ga naj raje na pooblasceni servis peljem, ko so bile tezave z menjalnikom. Da pac on kot mali privatnik mi ne mora dat garancije na obnovljeni menjalnik, kot mi jo lahko da pooblasceni serviser..

Glede Anet-a, sem izvedel, da v Mariboru in okolici oskrbuje tudi dolocene pooblascene Renault trgovine in servise z rezervnimi deli (orignal/ne-original). Da nebom ravno izpostavljal kateri Renault koncesionarji so to
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

Jaz mam serviserja v Sv. Duhu pri Sk. Loki, ce te zanima poslji PM...
lagunec

Odgovor Napisal/-a lagunec »

:mad: sam ne pri Malgaju, sem nazadnje tja peljal cliota pa sem skoraj na rit padel ko mi je racun pokazal ( 51000 sit). servis je bil redni letni torej mnejava olja ,filtrov in kontrola zavor, no pa dodal sem se, da mi v armaturi ena lucka ne sveti. ko sem prisel po avto sem pod nos dobil racun po katerem so zamnejali ne vem koliko zarnic, ko pa sem vprasal ali ste to res zamenjali je sprejemnik poklical mehanika in ga vprico mene vprasal katere zarnice je zamenjal in glej ga zlomka mehanik je povedal da samo eno pri stikalu za reguliranje temperature, ostale so pa itak bil Ok. No potem je sledilo opravicevanje, da niso vedeli zato in tako naprej, skrtaka k Malgaju nikoli vec.
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

lagunec napisal/-a::mad: sam ne pri Malgaju, sem nazadnje tja peljal cliota pa sem skoraj na rit padel ko mi je racun pokazal ( 51000 sit). servis je bil redni letni torej mnejava olja ,filtrov in kontrola zavor, no pa dodal sem se, da mi v armaturi ena lucka ne sveti. ko sem prisel po avto sem pod nos dobil racun po katerem so zamnejali ne vem koliko zarnic, ko pa sem vprasal ali ste to res zamenjali je sprejemnik poklical mehanika in ga vprico mene vprasal katere zarnice je zamenjal in glej ga zlomka mehanik je povedal da samo eno pri stikalu za reguliranje temperature, ostale so pa itak bil Ok. No potem je sledilo opravicevanje, da niso vedeli zato in tako naprej, skrtaka k Malgaju nikoli vec.
Ce ze peljes na uradni servis, pelji k Pleskotu na Brezovici. Nisem se imel slabih izkusenj, servis pa me je prisel 28k (menjava olja, filtrov, dolitje hladilne tekocine....pa se vodila vrat in vse kljucavnice lepo podmazejo :wink: )
Enigma motorsport
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

drmocar: kok cajta si pa bil brez avta?
Odgovori