[quote="Solero"]Hm.. daj kaj vec podatkov.. Leto proizvodnje? Al pa st. motorja..
Namrec F3R imas 7 razlicnih tipov in oznak motorja.. potem pa se podsklopi..
V bistvu nima tolk veze ker pomoje v motorjih ni tolk razlike je sicer 95 letnik rabm pa pogled ki kaze(ce kaze) iz strani jermen in sicer nej bi bla pumpa gnana z jermeni( slisou) in je ta stvar na zadnjem delu bloka. Fora pa je da nad to bunko kjer so neki prenosi se mi zdi da nekaj manjka in mi tam olje mece vn.
Solero napisal/-a:Hm.. daj kaj vec podatkov.. Leto proizvodnje? Al pa st. motorja..
Namrec F3R imas 7 razlicnih tipov in oznak motorja.. potem pa se podsklopi..
V bistvu nima tolk veze ker pomoje v motorjih ni tolk razlike je sicer 95 letnik rabm pa pogled ki kaze(ce kaze) iz strani jermen in sicer nej bi bla pumpa gnana z jermeni( slisou) in je ta stvar na zadnjem delu bloka. Fora pa je da nad to bunko kjer so neki prenosi se mi zdi da nekaj manjka in mi tam olje mece vn.
Fotografiraj kje ti pusca pa bomo povedal kaj je to.
Ja tista bucka nad prenosom na oljno pumpo je senzor za tlak olja. Zdej ce ga ti nimas vgrajenega pol more bit verjetno zablindirano dol. Luknje v nobenem primeru nebi smelo bit.
privatnik napisal/-a:Lahko je to, lahko je tudi kak semering, pri meni je semering spuscu in je blo vse okol mastno, tudi zadnji del masine tam pod tisto luknjo.
Ce je pa semering pa nau dobr k sm lih 17k kilometrov nazaj menu jermena
Mehanika bo treba menat ce je semering, ker bi to on pol opazu
Opazis tezko, ce ne spusca, lahko pa zacne cez 1000 km spuscat. Skoraj bolje da das takrat ko jermen menjujes se tistih par jurjev pa menjas semringe preventivno. Probaj odpret samo pokrov jermena pa bos vidu ce je notri kaj mastno, ce ni pol je nekaj druga.