laguna
Re: laguna
Ta motor ima najvecji navor pri 2750 vrt/min-1zombi napisal/-a:zanima me kaksen navor ima laguna karavan letnik 97 z motorjem 1.8 z 8 ventili
Karavan pa nima zveze s tem
Sicer pa lahko uporabis drugic funkcijo iskanje.
Red steelers
Ja ce dobro preberes clovek sprasuje koliko ima navora ta avto in ne pri koliko obratih.elzorro napisal/-a:Ta motor ima najvecji navor pri 2750 vrt/min-1zombi napisal/-a:zanima me kaksen navor ima laguna karavan letnik 97 z motorjem 1.8 z 8 ventili![]()
Karavan pa nima zveze s tem![]()
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Ne vem natancno mislim pa da ima okoli 160 Nm.(plus minus 10)Tommy28 napisal/-a:Ja ce dobro preberes clovek sprasuje koliko ima navora ta avto in ne pri koliko obratih.elzorro napisal/-a:Ta motor ima najvecji navor pri 2750 vrt/min-1zombi napisal/-a:zanima me kaksen navor ima laguna karavan letnik 97 z motorjem 1.8 z 8 ventili![]()
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
In kaj si bo pomagal z tem podatkom?Tommy28 napisal/-a:Ne vem natancno mislim pa da ima okoli 160 Nm.(plus minus 10)Tommy28 napisal/-a:Ja ce dobro preberes clovek sprasuje koliko ima navora ta avto in ne pri koliko obratih.elzorro napisal/-a: Ta motor ima najvecji navor pri 2750 vrt/min-1![]()
Mislim, da je njega zanimalo pri katerih vrtljajih doseze najvecji navor, ki je zelo koristen podatek. To 160NM ipd. pa ni nic koristnega.
Red steelers