no enga tacga twinga mamo ze na forumu
vabljen med Clane Kluba ce te zanima kaj vec o clanstvu si preberi na forumu, ce pa si ze interesent se pa lahko pojavis danes - Trebnje (sestanek) (zbor v LJ - BTC simobil parking)
lp
edited
Zadnjič spremenil BlackWind, dne 26 Jul 2006, 14:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom www.avtohisa-REAL.si
vabljen med Clane Kluba ce te zanima kaj vec o clanstvu si preberi na forumu, ce pa si ze interesent se pa lahko pojavis danes na Trojane (sestanek) (zbor v LJ - BTC simobil parking)
lp
vabljen med Clane Kluba ce te zanima kaj vec o clanstvu si preberi na forumu, ce pa si ze interesent se pa lahko pojavis danes na Trojane (sestanek) (zbor v LJ - BTC simobil parking)
lp
Kdaj pa je ta sestank na trojanah
LP Marko
Black, kaj teb vrocina dela Trebnje
Master Joda Zbor je v BTC Simobilovo parkirisce poleg hale A, ura 17:40, da bo za zihr
ja fa* an ze ko sm na portal pisal sem tik preden sem objavil se pogledal in vidm da sm podzavestno Trojane napisal se opravicujem...oboje je na T in me je podzavest zje*ala
se vidmo Trebnje
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom www.avtohisa-REAL.si
jaz sem si leta 2002 kupil novega twinga take barve. je pa bil model avantura z klimo. tistega twinga sem bil najbolj vesel od vseh avtov do zdaj. to je bil prvi cisto moj avto in sem se imel fajn z njim. sem pa takrat se zivel v ljubljani v trnovem in je dobil par prask od vrat. bemti parkirisca