laguna kadi
-
skywalker1
laguna kadi
laguna 1.9 dci pred tednom dni je bila menjana turbina ampak se vedno ko pospesujem zakadi po mojem mnenju malo prevec je mozno filter??
:grab:
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
Vprasanje je, kaj je zate prevec. Ce, ko pohodis do konca, vidis malo crnega dima, je to v redu. Ce pa se zakadi kot iz kaksnega 30 let starega tovornjaka, da je pol tisti dan manj sonca, pol pa zna biti kaj narobe. Probaj to posneti, pa da vidimo...
Kar se pa tice filtra, bral sem, da se takrat prizge lucka, pa da je potrebno uporabiti dolocen rezim voznje... Ima kdo to zadevo, da lahko potrdi? Poleg tega, kako lastnik rabljenega avta ve, da ima vgrajen filter sajastih delcev?
Kar se pa tice filtra, bral sem, da se takrat prizge lucka, pa da je potrebno uporabiti dolocen rezim voznje... Ima kdo to zadevo, da lahko potrdi? Poleg tega, kako lastnik rabljenega avta ve, da ima vgrajen filter sajastih delcev?
-
skywalker1
Jaz mam. Je nekako tako a me vseeno zanima, kako poteka ciscenje, da nebom prestrasen cez nekaj km, ce bo kak dim za mano. Drugace je pa res da avto ki ima FAP ne spusti niti kancka sajastega dima, docim dizli brez filtra pa pri vsakem menjavanju oz. naglem pospesevanju malo skadijo.sLOVEnec napisal/-a: Kar se pa tice filtra, bral sem, da se takrat prizge lucka, pa da je potrebno uporabiti dolocen rezim voznje... Ima kdo to zadevo, da lahko potrdi? Poleg tega, kako lastnik rabljenega avta ve, da ima vgrajen filter sajastih delcev?
Kateri model pa imas?? Moj je model marec 2006. Renault je to zacel serijsko vgrajevat le v 1.9dci 130KM, 2.0dci 175KM ter 2.2dCi 140KM, ki so prisli predkratkim na trzisce oz. konec leta 2005 oz. letniki 2006.. Predvsem modeli Megane, Laguna ter Espace.
-
skywalker1