Vsi gibajoči se deli....

Kotiček renojevih starodobnikov
Uporabniški avatar
lisko

Vsi gibajoči se deli....

Odgovor Napisal/-a lisko »

No kaj je ta forum cist zamrl?

No mam pa jaz eno vprasanje..... ma kdo tocne slikce ali sheme kje pri petki so vs igibajoci se deli podvozja? roke,koncniki,stabilizatorja,amortizerji....

Pripravljam namrec kompleten update podvozja in rabim vse dele predenj se lotim. Poleg tega mam namen komplet podvozje ojacat ( cevi u prage povezane s sprednjimi obesi... spredaj spodaj zaspanat obese skupaj isto pa nardit zadaj......) potem pa avtek zalimat na pod kok se da.

Poleg tega bi bil zlo vesel ce kdo ve ali pa kdo prodaja prednje klesce za R5 GT ker tile so ocitni presvoh za mal bolj grobo voznjo....
Uporabniški avatar
damjan
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a damjan »

dialogys ti nic ne koristi?sej vem da je instalacija zarukana da je kr kej, ampak mas pa pol vse podatke na monitorju pred sabo.
Adopt, adapt and improve...
R5 1.7T 5v
Uporabniški avatar
lisko

Sploh ne vem kje mam cdje sploh :D Sicer pa tko al tko tud ce vse gledam lahk kaj pozabim :)
Uporabniški avatar
Little_tortilia_boy

Odgovor Napisal/-a Little_tortilia_boy »

en nasvet za spredne celjusti so iste kokr na 19ki 16v zdej nevem kako pasejo na obstojeco pesto zato ker mam oba kompleta, seprav od gtt in od 19ke 16v tko da sm sam premonteru ampak lohk pa probam se enkrat mal poigrat zato, ker pomoje nebom nucu ne eno ne drugo, ker pride gor cist neki druzga....
Slika
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Mas samo celjusti al mas komplet?
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
Little_tortilia_boy

"ker mam oba kompleta, seprav od gtt in od 19ke 16v"

ja komplet use... :P
Slika
Uporabniški avatar
naliM

Odgovor Napisal/-a naliM »

Little_tortilia_boy napisal/-a:en nasvet za spredne celjusti so iste kokr na 19ki 16v zdej nevem kako pasejo na obstojeco pesto zato ker mam oba kompleta, seprav od gtt in od 19ke 16v tko da sm sam premonteru ampak lohk pa probam se enkrat mal poigrat zato, ker pomoje nebom nucu ne eno ne drugo, ker pride gor cist neki druzga....
Celjusti in nosilci gredo krizem.

LP,

Milan
Uporabniški avatar
damjan

Odgovor Napisal/-a damjan »

o cem tocno vi debatirate tule gor? men ni nc jasn...
Adopt, adapt and improve...
R5 1.7T 5v
Uporabniški avatar
MaTe0

Little_tortilia_boy napisal/-a:"ker mam oba kompleta, seprav od gtt in od 19ke 16v"

ja komplet use... :P
Bos prodaval kaj?
Uporabniški avatar
lisko

Mateo ne mesaj se :D :D :D

Tortila ce bos prodajal sem resen interisent. Ker gre v kratkem komplet ojacitev podvozja gor....... spredaj roke in vpetje pa bo verjetno ker vse na novo narjeno ( Made by lisko) . Ko bo pa zaspanan u nulo skupaj pa gre v delo projekt 1.5 DCI.
Uporabniški avatar
MaTe0

Saj ma dva kompleta :)
Uporabniški avatar
Little_tortilia_boy

lej na zalost je tko, da dokler ne nardim svoje petke do konca ne bom prodaju cist nc kar mam, tko da zou, bo pa tud pr men ce bo use po srec podvozje sam stani i gledaj....
Slika
melonca'r

Odgovor Napisal/-a melonca'r »

da ne odpiram nove teme s podobno vsebino..

..doma imam komplet sprednja amortizerja z vzmetmi od R5 GTT (Ph.2), pa me zanima ce to pase na 5ki 1.1 Krampus? Kolikor sem gledal (se mi je zdelo), so amortizerji pri 5ki GTT malo "zamaknjeni" oz so pod rahlim kotom, medtem, ko si pri navadni 5ki niso!
Uporabniški avatar
lisko

Motis se ..... tud pri navadni petki so zamakjeni ) ce mislis vpetje)

Ampak pri dolocenih modelih ( al je francoska al slovenska...... za keri trg je bla delana...... mam dve petki in na obeh je razlicno.
melonca'r

Odgovor Napisal/-a melonca'r »

lahko da sem narobe videl.. ..si bom mogu se nkrat pogledat!

se vedno pa me zanima, ce bodo amortizerji z vzmeti in zgornjim vpetjem pasali v 5ko (1.1)? da ne bom dau rihtat amortizerje (trsanje) in pol ugoovil, da sploh ne pasejo :roll:
Odgovori