Zanima me, ce ima kdo kaksnega znanca na LPP-ju. Sem lastnik renault megan coupe-ja, problem pa je, da imam doma narejene spojlerje. Zato mi nihce noce uredit homologacije. Papirje imam vendar mi brez kod na spojlerjih nic ne pomagajo. Zanima me, ce lahko kdo pomaga. Za ceno se bomo ze zmenil.
Ima kdo poznanstva na LPP-ju?
Ima kdo poznanstva na LPP-ju?
Lep pozdrav!
Zanima me, ce ima kdo kaksnega znanca na LPP-ju. Sem lastnik renault megan coupe-ja, problem pa je, da imam doma narejene spojlerje. Zato mi nihce noce uredit homologacije. Papirje imam vendar mi brez kod na spojlerjih nic ne pomagajo. Zanima me, ce lahko kdo pomaga. Za ceno se bomo ze zmenil.
HumBoneS napisal/-a:sam homolomo ne naredssajko napisal/-a:za 5 jurjev ti ustyle nardi, pa mas cist legal
@ bortrc: kolker sem bral na nekem drugem forumu ti posle TÜV + ploscico s stevilko.
Renault Megane
#renault-klub.si @ ircNet ( irc://irc.arnes.si/#renault-klub.si )
#renault-klub.si @ ircNet ( irc://irc.arnes.si/#renault-klub.si )
Ja mogoce res. sam js kamor sem pelu so vsi najprej zacel iskat une kode.TiZ napisal/-a:sej ce ti ustyle npr. al pa ker nardi paperje...ti poslika tvoj auto oz. odbijace prage itd. napise paperje tko da napise mere tvojga odbija specifikacije in doda sliko ... tko da ne rabs pomojm nekih stevilk gor...ker je na paperju slika in skica z merami itd.
glih zanc je en iz mojih koncev su na homologacijo na lpp. meu isto papirje od ustyle, pa ga je on tip s kravato vrgu na homologaciji, ces da te slike niso nc. kr kao ustyle nima uradnega "svojga" atesta, kot ma to fazer. poleg tega ni blo nbenih cifer na plastikah, na foro "mi je licar zakitu" pa tt ne padajo vec 

- killah bee
- Kraj: Ljubljana