renault 21 turbo
-
etore
renault 21 turbo
pred dvema letoma sem se lotil predelave 21k turbo. ker sem sedaj veliko sluzbeno odsoten jo sedaj nimam casa do konca sestavit me zanima ali kdo pozna kakega junaka ki je kolikor toliko sposoben takega podviga in bi mi jo sestavil. na goriskem ga ni.
-
etore
ma manjka mi se dosti. stos je u tem k imam use kose use novo ampak nimm casa za sestavit skupaj. in to u ajdovscini ni nikogar ki bi bil zmozen to rec zlozit skupaj. montirat je trba izpuh, zadnje amortizerje, rezervar, napelat cevi razervarja do motorja, cevke od zavor je treba montirat na zadnjo premo, oba odbija je treba se pobarvat, masko, luci, haubo montirat... meni bi to vzelo pol leta casa enmu mehaniku pa 14 dni. ce veste za koga mi pisite. ce sem dal ze tolk dnarja v njo bom dal pa se 200k. sam da bi se lohk koncno pelu
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
-
etore
- Little_tortilia_boy
- killah bee
@etore
saj sem ze rekel da prav z veseljem pomagam, samo da se avto spravi na cesto, tako da ce so ostali za akcijo z moje strani ni problema
ce bi bil blizje bi ti ga ze sel magari sam sestavljat
tako da se je treba malo zorganizirati da ce ze hodimo dol da tudi cimvec naredimo
ce imas vse dele pripravljene in da je vse ok potem bomo ze menda kaj skup spravili
kaj pa orodje in prostor, dvigalo/kanal da bomo lahko pod avto zlezli?
saj sem ze rekel da prav z veseljem pomagam, samo da se avto spravi na cesto, tako da ce so ostali za akcijo z moje strani ni problema
ce bi bil blizje bi ti ga ze sel magari sam sestavljat
tako da se je treba malo zorganizirati da ce ze hodimo dol da tudi cimvec naredimo
ce imas vse dele pripravljene in da je vse ok potem bomo ze menda kaj skup spravili
kaj pa orodje in prostor, dvigalo/kanal da bomo lahko pod avto zlezli?
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
- Little_tortilia_boy
-
etore
- killah bee