Priklop avtoradia

Vse o ozvočenju avtomobilov
Odgovori
Uporabniški avatar
James
Kraj: Maribor

Priklop avtoradia

Odgovor Napisal/-a James »

Eno amatersko vprasanje: :D Ko sem kupil avto je imel avtoradio vezan na vzig, tako da morem imeti kontakt, da mi radio spila. Kako (in kje) morm prestavit kable, da bo spilal tudi, ko bom imel avto ugasnjen?

Pa prosim cimbolj po domace razlozte. :lol:
Uporabniški avatar
Guli
Kraj: Sevnica

Odgovor Napisal/-a Guli »

uff... 3 kabla mas za +, pa nekak ti tuit v navodilih pise.. to je + in acc kok se men zdi.. tak rumen je.. zdej nevem kir radio mas.. Pa nisi ti iz sevnice?? Ce si, rec, pa lohka skupi nekak pogledama.. :wink:
Uporabniški avatar
James

Guli napisal/-a:uff... 3 kabla mas za +, pa nekak ti tuit v navodilih pise.. to je + in acc kok se men zdi.. tak rumen je.. zdej nevem kir radio mas.. Pa nisi ti iz sevnice?? Ce si, rec, pa lohka skupi nekak pogledama.. :wink:
Lahk se zmenma ja. :D Ker mi gre na zivce, ko vcasih cakam in morm met vzgan avto, da mi spila. Ta vikend prides v Sevnico? Jst pridem v petek dol.

P.S.: V stari Sevnici si doma malo naprej od Nule :?:
Uporabniški avatar
Guli

da.. a si ze vidu mojo laguno tam parkirano, al me poznas :lol:

Jah.. zdej si me pa najdu.. jz grem v petek na izpit v Lj, pol pa na morje.. vrnem se pa v nedeljo popoldan.. lohka se v nedeljo zmenma kej..
Uporabniški avatar
James

Guli napisal/-a:da.. a si ze vidu mojo laguno tam parkirano, al me poznas :lol:

Jah.. zdej si me pa najdu.. jz grem v petek na izpit v Lj, pol pa na morje.. vrnem se pa v nedeljo popoldan.. lohka se v nedeljo zmenma kej..
Hja, jst pa v soboto picim nazaj v MB. :D Se boma zmenla za naslednji teden. Fajn se mej na morju.

P.S.: Enkrat sem te vidu ko si glih parkiral.
Uporabniški avatar
Guli

No kul :wink:
Odgovori