Zamenjava grba na tablicah

Homologacije, zakoni, predpisi
Odgovori
LimonaM

Zamenjava grba na tablicah

Odgovor Napisal/-a LimonaM »

Pozdravljeni.

Zanima me, ce si je mozno samo prelepiti grb na tablici.

Ce si registriras avto v MB, dobis mariborski grb. Je mozno, da si samo kupis recimo ptujski grb in ga nalepis prek mariborskega?

Hvala.
Uporabniški avatar
jurre
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a jurre »

hm, kupis ga lahko (na obcini, to 100% ker je en prisel kupit ko sem bil tam). Drugace pa ne vem, saj verjetno ti ne more noben kj tezit? :oops:
Zadnjič spremenil jurre, dne 17 Maj 2006, 08:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
gogi
Kraj: Maribor, seveda z širno okolico

Odgovor Napisal/-a gogi »

HUDOOOOOOO :lol:
Probaj pa bos videla, sam ti ne priporocam kajti to je kaznivo in nevem kako te bi pol gospod v modrem kaj gledal. Kje pa bi nalepko dobila pa tudi nimam malo pojma!!
Sam nevem kaj ti ne pase na Mariborskem grbu? :lol: :wink:
Pa tudi v Maribor - ju lahko dobis Ptujski grb, to vem kajti jas sem skor dobil Ljubljanske tablice v Maribor - ju :evil: ker ni imela treh tablic z Mariborskim grbom!!
Lp Gogi

Slika
Uporabniški avatar
re-volt
Kraj: jesenice

Odgovor Napisal/-a re-volt »

lej vem da tuki v okolici dost blejcanov (prebivalcev bleda) lepi na tablice blejski grb. pa jim utrujajo policaji na jesenicah/kranjski gori/radovljici, drugje sploh ne vejo ce je grb realen ali ne. k pa sem nazadnje šel s kolegom po tablice na JESENICE je ženska dala RADOVLJIŠKE tablice pa zravn nalepke z JESENIŠKIM grbom da bi cez nalepl. tko da so pomoje teli predpisi glede grbov mal zmedeni.
Uporabniški avatar
care

Odgovor Napisal/-a care »

vsako spreminjanje tablice je kaznivo v primeru da kupis tablce pa ti zravn se ene druge grbe moras povedat ktere bos mev ker to potem vpisejo v ividenco

sicer policisti ne porajtajo menjave grbov sploh ce se ujemajo z prvima crkama na tablici problem pa nastane ce te dobijo v radar ali v primeru prometne nesrece ko avte poslikajo in ko izpovnjujejo ubrazce se vidi da grbi niso pravi in po tem takem vrjetno sledi se kaksna globa
lp care
LimonaM

Odgovor Napisal/-a LimonaM »

Verjetno sem bom kar z mariborskim en cas vozil. Ni slab :) , samo bi rajsi mel svojega.
djeremis
Kraj: Lj

.

Odgovor Napisal/-a djeremis »

tko kt je care reku vsako spreminjanje tablc je protipravno in kaznivo (sem spada ne vem npr. luknjanje,menjava grbov...). itak zdej lahk kerkol regisriras avto. torej naslednje leto pejt na ptuj pa vrn te tablce pa uzem nove lahk pa isto nardis tud u lj sam uprasanje ce majo tablce na zalogi, k cist useh nimajo pogosto.
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

hehehe, sej policaji nit ne vejo kak zgledajo grbi svojih krajev!!

jst bi namest MB grba nalepo gor Laskega al pa KP!

Hehehe , styling!

Je pa kaznivo! :roll:

pa tud ce ga nimas gor je kaznivo!
Odgovori